ADVERTISEMENT
Life

Adrian Sînă, imagine superbă cu toți copiii. Anca Serea i-a asortat pe cei mici de Sfântul Nicolae

Autor: Alexa Serdan | 07.12.2020 | 09:17
Adrian Sînă, imagine superbă cu toți copiii. Anca Serea i-a asortat pe cei mici de Sfântul Nicolae
Adi Sînă a împlinit 44 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Anca Serea. Sursa foto: Instagram.com

Adrian Sînă și Anca Serea au o familie numeroasă și frumoasă cu care nu ezită să se mândrească pe rețelele de socializare. Părinții au surprins o imagine superbă în dimineața de Sfântul Nicolae, artistul imortalizând momentul de colecție. 

ADVERTISEMENT

David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah au fost îmbrăcați de celebrii lor părinți în pijamale asortate, în ton cu sărbătorile de iarnă, poza adorabilă fiind un adevărat deliciu pentru fanii din mediul online, care au înroșit butonul de „like”.

De la mic la mare, în ordine cronologică, toți cei șase copii ai fostei prezentatoare de televiziune au așteptat cu sufletul la gură momentul venirii lui Moș Nicolae, ocazie cu care Anca Serea a făcut o fotografie tradițională peste Ocean.

Anca Serea și Adrian Sînă, imagine impresionantă cu cei șase copii

Mai exact, cei mici au primit de la Moș Nicolae pijamale cu bluze roșii cu reni, în timp ce pantalonii au fost în carouri. La scurt timp după deschiderea cadourilor toți s-au îmbrăcat în ținutele primite în dar, imaginea fiind inspirată din unele postări de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fotografia cu haine asortate, mai ales în rândul copiilor, poate fi observată la multe familii americane și nu numai. Este și cazul unei familii din Noua Zeelandă care are patru băieți și o fată, micuții apărând adesea pe rețelele de socializare asortați din cap până-n picioare.

Se pare că frumoasa brunetă a găsit „rețeta” succesului, imaginile cu cei 6 copii adunând peste 8.100 de aprecieri. Multe dintre vedetele autohtone au apreciat fotografia adorabilă, cântăreața Lidia Buble numărându-se printre cele care s-au declarat încântate de ipostaza cu cei șase copii îmbrăcați în pijamale asortate.

„Moșul a fost darnic și anul acesta cu copiii cuminți”, a scris Adrian Sînă în dreptul unor imagini cu micuții. Copiii s-au bucurat din plin de cadourile primite de la Moș Nicolae, aceștia primind haine, dar și numeroase jucării.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Sina (@adriansina)

Cum e viața cu 6 copii. Mărturia făcută de Anca Serea

„Destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5. Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. Dorm de la 00:30 – 01:00 până la 3:00. La 3:00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5:30.

Mai dorm apoi de la 5:30 până la 6:55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama. Fac echipă cu ea”, a declarat Anca Serea după ce a născut a șasea oară, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT