Life
notix pixel id

Adrian Sînă, colaborare neașteptată pentru noua piesă. Ce artistă celebră are alături: ”A fost dragoste”

O colaborare neașteptată a apărut pe piata muzicală românească. Pentru o piesă nouă, ”Inimă albastră”, Adrian Sînă are alături o artistă celebră, alături de care cântă despre iubire.
01.12.2021 | 15:25
Adrian Sînă, colaborare neașteptată pentru noua piesă. Ce artistă celebră are alături: ”A fost dragoste”
Adrian Sînă a colaborat cu Sore pentru noua piesă. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru prima dată de când se află în lumina reflectoarelor, Adrian Sînă face echipă cu nimeni alta decât… Sore.

Adrian Sînă și Sore colaborează muzical pentru prima dată

Cei doi artiști sunt la prima colaborare muzicală, însă dorința de a lansa o piesă împreună există de foarte mulți ani, conform spuselor cântăreței.

Din colaborarea lor a ieșit noua piesă ”Inimă albastră”, despre care Sore spune că i-a venit ca o mănușă, dar și că a meritat să aștepte feat-ul cu partenerul Ancăi Serea.

ADVERTISEMENT

„A fost dragoste la prima audiţie, am simţit că piesa făcea parte din mine. Mă bucur tare pentru duetul acesta, ne doream să colaborăm împreună de mai mulţi ani şi cred că lucrurile bune merită aşteptate”, a declarat Sore, informează okmagazine.ro.

”Inimă albastră”, piesa ce vorbește despre o dragoste pierdută

Piesa compusă de Adrian Sînă aduce în atenția fanilor și un videoclip care vorbește de la sine, în prim-planul căruia se află o poveste de iubire care a trecut de la extaz la agonie.

ADVERTISEMENT

”Inimă albastră” spune o poveste de dragoste trăită în trecut, dar adusă în prezent cu multă nostalgie chiar de cei care s-au iubit cândva.

Rolurile principale în videoclipul regizat de Ionuț Trandafir le au chiar cei doi cântăreți. Sînă și Sore se află într-o sală de cinema vizionând un film de dragoste. De fapt, cei doi urmăresc chiar povestea lor de iubire din trecut.

ADVERTISEMENT

Versurile scrise de artist alături de Zanfir Maria Georgiana, Darabana Nicoleta si Radu Izabela-Mihaela sugerează faptul că nepăsarea și neglijența în cuplu pot pune capăt unei relații.

Cum de astfel, cei doi protagoniști din clip trec de la o ”inimă roșie”, care sugerează o relație bazată pe emoție și pasiune, la o ”inimă albastră” ce denotă distanțarea dintre cei doi parteneri de cuplu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andreas Oberg si Achim Dorin-Marian sunt personajele care s-au ocupat instrumentalul track-ului, cel din urmă realizând și mix-ul si master-ul melodiei care a adunat aproape 200.000 de vizualizări pe YouTube.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri