Fotbal intern

Cel mai mare salariu din Liga 1: Adrian Stoian de la FCSB! Cât câștigă „italianul”. EXCLUSIV

20.01.2019 | 14:32
Cel mai mare salariu din Liga 1 Adrian Stoian de la FCSB Cat castiga italianul EXCLUSIV

FCSB a reușit o lovitură importantă pe piața transferurilor prin aducerea lui Adrian Stoian, internațional român cu aproape 100 de meciuri în Serie A. Stoian a retrogradat vara trecută cu Crotone, dar nu a mai fost folosit prea mult în meciurile de ligă secundă.

FANATIK a aflat că și salariul pe care Gigi Becali i l-a oferit mijlocașului este unul care este des întâlnit inclusiv la multe formații de Serie A. Dar cel mai important lucru este că în acest moment Stoian a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1 Betano!

Adrian Stoian de la FCSB, cel mai mare salariu din Liga 1!

Noul mijlocaș al roș-albaștrilor va câștiga 30.000 de euro lunar, adică 360.000 de euro pe sezon. Nimeni în Liga 1 nu este la acest nivel, deși la un moment dat se vehiculau anumite informații despre angajamentul lui Julio Baptista la CFR Cluj. Acesta este sub nivelul salarial al noului stelist

Adrian Stoian reușește să-l depășească pe Raul Rusescu, cel căruia Gigi Becali i-a oferit 25.000 de euro pe lună, o sumă pe care patronul a considerat-o prea mare pe final de an și dorea să scape de atacant. Raul nu a plecat nicăieri, ba mai mult s-a pregătit foarte bine în cantonamentul din Spania și se bate cu șanse la titularizare chiar și în fața lui Gnohere.

  • 28 de ani va împlini Adrian Stoian pe 11 februarie 2019, fiind născut la Craiova
  • 95 de meciuri și 8 goluri are Adrian Stoian în Serie A, pentru Roma, Chievo, Genoa și Crotone. Cele mai multe, 59, pentru Crotone în ultimele două sezoane
Adrian Stoian de la FCSB, cel mai mare salariu din Liga 1 Betano
Adrian Stoian (stânga) a fost om de bază la Crotone, în prima ligă italiană, în ultimele două sezoane

Doar Alex Chipciu mai câștiga cât va încasa Adrian Stoian

Este pentru a doua oară de când Gigi Becali este la FCSB când acesta oferă un astfel de salariu unui jucător. Primul care a obținut atât de mulți bani de la Becali a fost Alexandru Chipciu, și el remunerat în ultima parte a contractului cu 30.000 de euro pe lună.

Chipciu chiar a avut probleme cu suporterii vizavi de acest salariu, fanii roș-albaștrilor aflând de banii mulți pe care-i lua extrema dreaptă și apostrofându-l de fiecare dată când avea evoluții mai șterse.

Florentin Matei a primit 20.000 de euro pe lună, iar Hora „doar” 15.000!

Celelalte două achiziții ale FCSB-ului în această pauză, Florentin Matei și Ioan Hora vor încasa ceva mai puțin decât Adrian Stoian. Astfel, din informațiile FANATIK, cel alintat „Messi” pe când juca la Steaua, a negociat cu Becali un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Adrian Stoian de la FCSB, cel mai mare salariu din Liga 1 Betano
Florentin Matei (stânga) a fost transferul dezvăluit de FANATIK pe finalul anului trecut și realizat în primele zile din 2019

Ioan Hora, ultima lovitură dată de FCSB, venit ca jucător liber de contract după ce nu s-a înțeles cu Dinamo, Astra sau Gaz Metan, va încasa 15.000 de euro lunar pe perioada angajamentului de un an și jumătate.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Adrian Stoian, mijlocașul de 27 de ani care a semnat pe 3 ani și jumătate cu FCSB
  • 2 selecții are Stoian pentru echipa națională, fiind debutat de Pițurcă în 4 iunie 2013, 8 minute în amicalul cu Trinidad Tobago. A mai jucat 90 de minute în amicalul România – Finlanda 2-0, din 5 iunie 2018