Fotbal intern

Adrian Stoian își reziliază contractul cu FCSB. Câți bani va primi de la Gigi Becali

03.05.2019 | 13:35
Adrian Stoian isi reziliaza contractul cu FCSB Cati bani va primi de la Gigi Becali

FCSB și Adrian Stoian se despart după numai 5 luni. Mijlocașul adus în iarnă din Italia a fost „executat” rapid de Gigi Becali. Sătul de umilințele la care a fost supus de patron, internaționalul român a cerut rezilierea contractului cu echipa roș-albastră, chiar dacă înțelegerea cu formația vicecampioană se întindea până în 2022, anunță gsp.ro.

Adrian Stoian își reziliază contractul cu FCSB

“Sunt foarte fericit pentru că voi avea ocazia să joc pentru cel mai mare club din România. Vin aici cu gândul de a-i ajuta pe băieţi şi clubul să-şi atingă obiectivele. Sper să fiu campion la vară şi să jucăm în grupele unei competiţii europene”, a fost declarația lui Adrian Stoian, la conferința de presă în care a fost prezentat transferul său. Nu a durat mult însă și „italianul” a devenit indezirabil în trupa roș-albastră.

Stoian a fost schimbat în minutul 51 al partidei cu Dunărea Călărași, prima din 2019 și care s-a încheiat cu scorul de 1-1. A fost apoi doar rezervă într-un meci jucat chiar de ziua lui, împotriva lui FC Hermannstadt. De atunci patronul i-a interzis lui Teja să îl mai folosească și mijlocașul a mai prins doar 49 de minute contra celor de la FC Voluntari, când căpitanul Mihai Pintilii a suferit o nouă accidentare.

Adrian Stoian a cerut rezilierea contractului cu FCSB

Adrian Stoian, cel mai bine plătit fotbalist din România

Gigi Becali a confirmat că impresarul fotbalistului i-a cerut ca jucătorul să plece liber de contract și îi va plăti salariul până în luna iunie: „Impresarul lui Stoian mi-a cerut să-i dau o hârtie că poate pleca liber de contract și i-am dat. Poate să plece liber de contract, iar eu o să-i plătesc salariul până pe 30 iunie”, a declarat patronul FCSB, pentru Digi Sport.

Adrian Stoian a semnat în ianuarie cu FCSB pentru un salariu lunar de 30.000 de euro, cu care a devenit cel mai bine plătit fotbalist din România. Asta înseamnă că Stoian va încasa nu mai puțin de 180.000 de euro pentru cele 6 luni la FCSB în care a jucat doar 100 de minute. Adică 1.800 de euro pe minut jucat!

1 milion de euro este cota lui Adrian Stoian, potrivit transfermarkt.com

Tags: