Fotbal intern

Adrian Stoian, mesaj pentru Gigi Becali. “Vreau să-l fac să mă complimenteze!” Ce se întâmplă cu tatuajul cu Craiova

16.01.2019 | 15:27
Adrian Stoian mesaj pentru Gigi Becali Vreau sal fac sa ma complimenteze Ce se intampla cu tatuajul cu Craiova

Adrian Stoian a ajuns în stagiul de pregătire susţinut de FCSB în Marbella, Spania, iar mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a avut un mesaj de transmis pentru Gigi Becali şi susţine că nu se teme de faptul că latifundiarul din Pipera îl va critica şi va da totul pe teren pentru a-l face pe acesta să-l complimenteze.

Adrian Stoian a dezvăluit şi pe ce post doreşte să joace, dar susţine că îl va lăsa pe Mihai Teja, antrenorul FCSB-ului, să decidă unde o să îl folosească. Mijlocaşul care a jucat ultima dată pentru Crotone a comentat şi în legătură cu tatuajul cu U Craiova de pe braţ.

Mesajul lui Adrian Stoian pentru Gigi Becali

“Criticile sunt normale ţinând cont că anul acesta am avut şase luni destul de grele la Crotone. Sper să nu-i dăm ocazia domnului Becali să ne critice, ci doar să ne complimenteze. I-am zis că vin cu inima deschisă aici, nu am vorbit prea mult cu el. Mi-a spus că vrea să mă aducă şi am răspuns pozitiv.

Nu am avut oferte din Liga 1. A existat interes din Serie B, dar am preferat să vin aici. Au fost nişte negocieri rapide, ne-am înţeles imediat, ceea ce mi-a dat încredere. Vreau să ajut FCSB şi să răsplătesc încrederea celor de-aici. Nu m-a surprins interesul lor, dar am fost fericit, mai ales când te doreşte o echipă de calibrul Stelei” a spus noua achiziţie a FCSB, conform TV Telekom Sport.

Ce se întâmplă cu tatuajul cu U Craiova

Tatuajul cu U Craiova de pe braţul lui Adrian Stoian

“Tatuajul meu cu Craiova o să rămână pe braţ, e sentimentul pe care l-am avut atunci. Poate o să-mi fac un tatuaj cu 27, dacă vom reuşi să luăm al 27-lea titlu pentru Steaua.Nu am o poziţie preferată, nu am un post definit. Am evoluat pe mai multe posturi, dar Mister va decide unde voi juca. Vedem la antrenamente în ce poziţie voi fi distribuit”, a spus Adrian Stoian, la conferinţa de prezentare de la FCSB.