Life

Adrian Stroe, prima reacție după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite 2022: ”Trecem peste. Nu am meritat”. Ce spune despre Flori

Adrian Stroe, prima declarație după ce a ieșit pe locul secund în finala Chefi la cuțite 2022. Ce părere are despre Flori.
02.12.2022 | 10:05
Adrian Stroe prima reactie dupa ce a pierdut finala Chefi la Cutite 2022 Trecem peste Nu am meritat Ce spune despre Flori
Adrian Stroe, prima declarație după ce a ieșit pe loc secund în finala Chefi la cuțite 2022. Ce părere are despre Flori. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu a avut o primă reacţie după ce a pierdut finala emisiunii culinare de la Antena 1. Tânărul din Râmnicu Vâlcea susține că va trece peste și că nu a meritat premiul. Ce spune despre Flori.

Adrian Stroe, prima declarație după ce a ieșit pe loc secund în finala Chefi la cuțite 2022. Ce părere are despre Flori

Adrian Stroe are numai cuvinte de laudă la adresa rivalei sale, Florica Boboi, care a pus mâna pe marele premiu de la Chefi la cuțite. Concurenta din echipa albă, condusă de Sorin Bontea, a plecat acasă cu un trofeu în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dezamăgit de deznodământ, cuțitul de aur din sezonul 10, a mărturisit că este puțin invidios pe decizia juraților. În plus, tânărul este conștient că preparatele culinare nu au fost ca la carte și că a greșit undeva.

„Bravo, măi fetiță. A muncit fata asta la toate battle-uri. Eu spun din ce am auzit de la colegii ei. Întotdeauna spuneau că aleargă, s-a văzut că a muncit.

ADVERTISEMENT

S-a văzut rezultatul, a avut foaia în mână, meniul, până la urmă deciziile au fost ale ei. Chefii nu au mai stat cu noi.

A meritat, înseamnă că a fost mai bună. Mă roade un pic, dar asta e. Trecem peste. Nu am meritat, nu am fost eu azi. Am omis ceva, nu știu”, a spus Adrian Stroe de la Chefi la cuțite, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, mândru de câștigătoarea de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea este mândru de câștigătoarea de la Chefi la cuțite. Florica Boboi a ajuns în echipa sa datorită lui Cătălin Scărlătescu, juratul de la Antena precizând că nu se aștepta la rezultatul din marea finală.

Renumitul chef a subliniat că nu i-a trecut prin cap nicio secundă că tocmai concurenta sa va pune mâna pe marele premiu. În prezent, vedeta a adunat mai multe victorii în cadrul emisiunii culinare moderate de Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

„Doamne ferește, nu mi-a trecut prin cap o secundă. Este incredibil, nu-mi vine să cred!”, a declarat Sorin Bontea, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT