Fotbal intern

Adrian Şut, noul jucător de pe lista de transferuri a FCSB-ului. “Există interes!”

29.10.2018 | 20:57
Adrian Sut noul jucator de pe lista de transferuri a FCSBului Exista interes

Adrian Şut este noul jucător care se află pe lista de transferuri a formaţiei FCSB, anunţă Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni. Acesta susţine că fotbalistul în vârstă de 19 ani care evoluează la gruparea din Liga a 2-a a stârnit interesul oficialilor vicecampioanei României, iar “roş-albaştrii” au luat legătura cu Academica Clinceni.

Ilie Poenaru a comentat în legătură cu relaţia bună dintre oficialii FCSB-ului şi cei ai echipei Academica Clinceni şi susţine că cel care a legat această prietenie a fost Vasile Geambazi, patronul din acte al FCSB-ului şi a explicat de ce. Mai mult, Ilie Poenaru a confirmat şi informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în ceea ce priveşte transferul lui Andrei Răuţă la gruparea finanţată de Gigi Becali.

Cine este Adrian Şut, noul jucător de pe lista de transferuri a FCSB-ului

De Șut știu legat de interesul celor de la FCSB, la Răuță cred că mai trebuie răbdare. Ne bucură însă această atenție care se acordă către jucătorii noștri. Avem o colaborare excelentă cu FCSB, în primul rând grație lui Vasi Geambazi care nu se bagă peste antrenor sau jucători ci asigură, cu ajutorul clubului nostru, cele mai bune condiții pentru echipă”, a precizat Ilie Poenaru la Sport Total FM

Adrian Şut este un fotbalist în vârstă de 19 ani care s-a născut în Cociuba Mare. Acesta evoluează pe postul de mijlocaş central şi a ajuns la Academica Clinceni în iulie 2018. Adrian Şut este cotat de site-urile de specialitate la 225.000 de euro, iar în sezonul 2018 – 2019 din Liga a 2-a a evoluat în 8 partide. Pe parcursul carierei, mijlocaşul central a mai evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, Unirea Jucu şi Târgu Mureş II.

Academica Clinceni, echipă pentru care evoluează Adrian Şut, se află pe poziţia a 2-a în clasamentul Ligii a 2-a, cu 30 de puncte, după ce a obţinut 10 victorii în cele 14 etape şi a pierdut de patru ori.

  • 225.000 de euro este cota lui Adrian Şut, conform transfermarkt.com