Sport

Adrian Șut, operat în Italia la clinica unde a fost tratat și Ionuț Panțîru. Foto

13.05.2021 | 22:29
Adrian Sut operat in Italia la clinica unde a fost tratat si Ionut Pantiru Foto
ADVERTISEMENT

Adrian Șut a fost operat în Italia, la aceeași clinică unde a fost tratat și Ionuț Panțîru, mijlocașul FCSB-ului postând mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Adrian Șut s-a accidentat la partida dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-1, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că accidentarea sa este una gravă.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, patronul Gigi Becali a explicat faptul că Șut a simțit dureri înaintea confruntării, dar a făcut infiltrații la genunchi pentru a fi prezent la meci.

Adrian Șut, operat în Italia, la clinica unde a fost tratat și Ionuț Panțîru

Adrian Șut a postat mai multe fotografii după operația la genunchi, pe care a făcut-o în Italia, la clinica la care a fost operat și Ionuț Panțîru.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc Villa Stuart pentru operația realizată cu succes și celor din cadrul clubului FCSB pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă și pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă!”, a scris Adrian Șut, pe Instagram, alături de o fotografie în care le arată fanilor că operația a decurs bine.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adi Sut (@sutadrian)

Șut îl înlocuise pe Miron în meciul cu CFR Cluj

În duelul cu CFR Cluj, Andrei Miron s-a accidentat în urma unui duel puternic cu Billel Omrani, iar Adrian Șut l-a înlocuit pe fundașul central al FCSB-ului.

Din nefericire pentru el, a fost ultimul meci al sezonului pentru Adrian Șut, care a fost utilizat mult de Toni Petrea în actualul sezon din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut a evoluat în 27 de partide pentru FCSB, în toate competițiile, fără să reușească să marcheze sau să ofere pase decisive. Mijlocașul a evoluat la Academica Clinceni în sezonul trecut, unde s-a afirmat, motiv pentru care a fost păstrat în lotul FCSB-ului pentru acest sezon, fiind și eligibil pentru regula U21.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Șut, conform transfermarkt.com
  • 22 de ani a împlinit Adrian Șut pe 30 aprilie

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,33 este cota pentru “X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT