Sport

Adrian Șut, primele declarații despre oferta din Turcia anunțată de FANATIK: „Dacă se înțeleg cluburile, aș accepta”

Adrian Șut (23 de ani), mijlocașul defensiv al FCSB, a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, iar ofertele au început să apară.
17.01.2023 | 16:30
Adrian Sut primele declaratii despre oferta din Turcia anuntata de FANATIK Daca se inteleg cluburile as accepta
3 milioane de euro cere Gigi Becali pentru transferul lui Adrian Șut. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut ambele meciuri amicale disputate în Antalya, însă Adrian Șut rămâne optimist și nu se gândește la plecare.

Adrian Șut nu e cu gândul la un transfer: „Eu nu sunt implicat în discuţii, eu sunt cu gândul aici”

FANATIK a anunțat că Adrian Șut are o ofertă de la campioana Turciei, Trabzonspor, însă mijlocașul central rămâne la fel de concentrat: „Am muncit foarte mult în perioada în care am fost accidentat. Este foarte bine când cineva mă laudă. Eu m-am antrenat mereu la fel, am muncit mult şi am încercat să dau tot la meci.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt implicat în discuţii, eu sunt cu gândul aici, mă gândesc la FCSB. Nu s-a pus problema să plec”, a spus jucătorul în cantonamentul din Antalya.

Jucătorul evaluat la un milion de euro nu ar spune nu unui transfer: „Nu ştiu dacă m-aş vedea în Turcia. Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile, atunci da, dar acum mă gândesc la Steaua (n.r. – FCSB). Mi-aş dori să prind naţionala şi să iau titlul cu FCSB”.

ADVERTISEMENT

Concluziile lui Adrian Șut înainte de finalul cantonamentului din Turcia

FCSB își încheie stagiul de pregătire de la Belek pe 20 ianuarie, cu două zile înainte de meciul cu Hermannstadt. Adrian Șut e convins că acest cantonament e un mare plus pentru echipă: „Suntem puţini obosiţi, am făcut o pregătire foarte bună şi aşteptăm să începem campionatul. Aşteptăm să câştigăm primul meci. A fost o perioadă de acumulare.

Am încărcat foarte mult. Din cauza asta au venit înfrângerile. Nu vă pot spune când se vor vedea efectele pregătirii”, a declarat mijlocașul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea trei milioane de euro pentru Adrian Șut

Patronul FCSB a declarat că nu e dispus să renunțe la Adrian Șut fără minim trei milioane de euro: „Toți jucătorii sunt de vânzare. Pe Șut vreau 3 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali conform gsp.ro.

Mijlocașul central a devenit jucător de bază la FCSB, iar absența din meciul cu Pogon Szczecin s-a simțit puternic.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Șut a reușit două goluri și o pasă decisivă în 18 de meciuri. A ratat toate meciurile din grupele Conference League din cauza accidentării și alte opt partide din campionat. Șut mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „1x și sub 4,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT