Life

Adrian Teleșpan a rupt prietenia cu Ana Morodan. De ce nu-și mai vorbesc ex-concurenții de la Asia Express

Adrian Teleșpan și Ana Morodan, unul din cele mai haioase cupluri de la Asia Express, au rupt prietenia după terminarea competiției. De ce nu-și mai vorbesc?
10.02.2022 | 16:09
Adrian Telespan a rupt prietenia cu Ana Morodan De ce nusi mai vorbesc exconcurentii de la Asia Express
Adrian Teleșpan și Ana Morodan au concurat la Asia Express. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Adrian Teleșpan, autorul romanului „Cimitirul”, a spus că nu mai ține legătura cu Ana Morodan, cea cu care a legat o frumoasă relație de prietenie și alături de care a participat la Asia Express.

Prietenia dintre cei doi s-a rupt din cauza drumurilor pe care le-au urmat fiecare.

Teleșpan nu a vrut să dea foarte multe detalii despre culisele rupturii amiciției dintre ei, însă a spus că viziunile lor de viață nu s-au mai potrivit la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Adrian Teleșpan nu mai vorbește cu Ana Morodan

„Nu prea mai vorbim. Am început să vedem viața diferit. Pe urmă ne-am separat. Sunt sigur că dacă ne vedem o să ne vorbim în continuare.

Avem viziuni separate asupra vieții. Am învățat în ultima vreme că viața tuturor este mai bună. E bine să respectăm viețile tuturor”, a declarat Teleșpan la PRO TV, în emisiunea lui Măruță.

ADVERTISEMENT

Cătălin a insistat să afle motivul real al acestei rupturi, însă Teleșpan a spus în mod diplomat că nu există vreo altă cauză. Pur și simplu s-a întâmplat de la sine pe măsură ce fiecare a urmat proiecte diferite în viață.

Scriitorul a povestit și despre experiențele sale personale din ultima perioadă. Acesta se confruntă acum cu o infecție cu Helicobacter Pylori, însă spune că starea sa de sănătate este sub control căci a ajuns la timp la spital.

ADVERTISEMENT

A descoperit că are această problemă în urma unei endoscopii. Dincolo de acest necaz apărut în viața sa, Teleșpan a istorisit și despre cei doi ani pe care i-a petrecut în Spania.

Adrian a spus că a luat controversata ayahuasca în Spania. În urma acestei experiențe, a început să vadă viața altfel.

ADVERTISEMENT
Adriana Teleșpan, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Captură PRO TV

A luat ayahuasca în Spania

„Cei doi ani petrecuți în Spania m-au schimbat”, a declarat Teleșpan la Măruță.

Scriitorul a vrut să transmită și un mesaj pozitiv oamenilor care au fost afectați în pandemie, dintr-un motiv sau altul.

Fostul prieten al Anei Morodan susține că ar trebui ca lumea să fie mai împăciuitoare, să nu se mai împartă în tot felul de tabere. E de părere că fiecare  trebuie să accepte și viziunea celuilalt de viață fără să se consume prea mult. Totodată, în afară de scris, Teleșpan este implicat în strângerea de fonduri a campaniei „Salvați copiii”.

Nota bene: ayahuasca este un amestec de ierburi aromatice folosit în trecut în special de triburile amazoniene în scop religios ori șamanic. Acest amestec este considerat unul destul de controversat, chiar dacă este practicat mai ales în America Latină și câteva țări europene, precum Spania.

În urmă cu câțiva ani, chiar în Spania a existat un scandal uriaș în care a fost implicat un actor de filme pentru adulți, Nacho Vidal. Acesta a fost acuzat că în urma unor practici care implicau ayahuasca, o persoană ar fi murit. Substanța ar fi fost folosită în cantități nepermise, afectându-i complet organismul.

 

ADVERTISEMENT