Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Thiess, organizatorul triunghiularului de la București, cu Rapid, Dortmund și Fiorentina, oferă ultimele detalii: “Transmit 4 televiziuni!” Video exclusiv

Omul de afaceri Adrian Thiess a oferit ultimele detalii despre triunghiularul spectaculos de pe Național Arena dintre Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina.
06.12.2022 | 08:44
Adrian Thiess organizatorul triunghiularului de la Bucuresti cu Rapid Dortmund si Fiorentina ofera ultimele detalii Transmit 4 televiziuni Video exclusiv
25.000 de suporteri sunt așteptați pe Național Arena la super turneul amical dintre Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid va participa la un turneu amical de clasă, în compania celor de la Borussia Dortmund și Fiorentina, iar organizatorul Adrian Thiess a explicat ce surprize se pregătesc pe Național Arena la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Turneul amical al Rapidului, transmis de nu mai puțin de 4 televiziuni: „Sper că vor fi 25-30.000 de suporteri”

Adrian Thiess, cel care a reușit să aducă două dintre cele mai importante echipe din Europa la București, Borussia Dortmund și Fiorentina, a dezvăluit ultimele vești despre triunghiarul care va avea loc pe Național Arena, sâmbătă, 10 decembrie: „Borussia Dortmund și Fiorentina vor ajunge la București pe data de 9 decembrie. Seara va fi o masă oficială cu președinții cluburilor și cu alte oficialități. Evenimentul va începe la ora 13:00. Este și un trofeu, Cupa Superbet. VIDEO MAI JOS

ADVERTISEMENT

Avem patru televiziuni care vor transmite acest eveniment. Tocmai am semnat cu Voyo din grupul PRO. Digi, Prima și Orange vor transmite. Sper că vor fi 25-30.000 de suporteri. Am văzut că vremea e bună și nu e un impediment”, a explicat omul de afaceri la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Vedetele Borussiei Dortmund și ale Fiorentinei vor fi prezente la turneul amical de București, iar Adrian Thiess a dezvăluit că meciurile cu Rapid ar putea fi pe teren și jucătorii prezenți la turneul final din Qatar: „Vor veni căpitanii celor două echipe. Fanatik a fost primul care a anunțat acest lucru și a dat mesajelor video. Din ce am aflat ieri, se pare că vor veni și cei care au fost la Cupa Mondială. 

ADVERTISEMENT

Îl așteptăm și pe noul președinte al Borussiei Dortmund și e în board-ul Bundesligii, un personaj foarte important în fotbalul german. Sunt foarte multe surprize și fiecare vine cu idei noi”, a mai dezvăluit Adrian Thiess.

Adrian Thiess, apel către Gigi Corsicanu și Bocciu: „Eu chiar nu înțeleg nici acum care e problema lor”

Adrian Thiess speră că galeria Rapidului va fi prezentă în cele din urmă pe Național Arena, chiar dacă șefii ultrașilor se opun: „E trist că liderii suporterilor au ales să boicoteze acest eveniment. Am vrut să le dăm gratis accesul pe stadion, în jur de 3.000 de bilete. Nu au niciun argument pentru care fac lucru ăsta.

ADVERTISEMENT

Vin suporteri din Germania și Italia și nu vin proprii tăi suporteri? Cred totuși că foarte mulți suporteri ai Rapidului vor veni, dar trebuie să aibă galeria lor. Un bilet normal e 45 de lei, iar cel mai scump e la VIP 1, 300 de lei. 

Eu chiar nu înțeleg nici acum și comunic cu liderii galeriei și nu știu care e problema lor. Nu e cadou din partea Rapidului, ci a organizatorilor. În Germania, când organizăm evenimente de genul ăsta sunt sold out în 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Eu cred că atmosfera va fi specială și îmi doresc pentru toți suporterii. Vor veni de la toate echipele”, a declarat organizatorul evenimentului, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT