Adrian Țuțuianu, atac devastator la adresa lui Codrin Ștefănescu! „Un individ folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare”

Alexandru Năstase   
în HotNews
17/07/2019, 10:34
Adrian Țuțuianu, atac devastator la adresa lui Codrin Ștefănescu! „Un individ folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare” GALERIE FOTO
Codrin Ștefănescu a fost puis la zid de Adrian Țuțuianu. Sursa foto - facebook

Senatorul Adrian Țuțuianu a lansat un atac devastator la adresa lui Codrin Ștefănescu! Vicepreședintele Pro România a făcut de altfel mai multe dezvăluiri despre social democrați. Primul pe lista lui s-a aflat Ștefănescu, cel despre care susține că era omul care îi făcea toate treburile murdare lui Liviu Dragnea și chema miniștrii, secretari de stat sau diverși șefi numiți politic pentru a le da directivele, uneori chiar și cu încălcarea legii.

Adrian Țuțuianu, atac devastator la adresa lui Codrin Ștefănescu!

”Am gândit mult dacă să fac aceste comentarii sau nu. Le fac, pentru că sunt personaje atât de toxice pentru viața publică din România încât trebuie ca cineva să le arate adevărata față. Primul e Codrin Ștefănescu. Cred că ați observat, ca și mine, că, după Congres, a devenit un fel de filosof al politicii social-democrate; ne spune că el a fost în linia întâi, s-a bătut cu statul paralel, cu marțienii, cu cine s-o fi bătut el și pozează azi ca o victimă a împrejurărilor politice.

Ce declară el? Că îl „șochează lipsa de caracter a unora din PSD” după ce a fost eliminat din deciziile de putere de la vârful partidului. Pot să vă confirm că miniștri, secretari de stat, șefi de autorități publice centrale erau permanent chemați de Codrin Ștefănescu pentru a rezolva diverse lucruri care erau, de multe ori, departe de lege.

Adrian Țuțuianu, atac devastator la adresa lui Codrin Ștefănescu! Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu este considerat un apropiat al fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Sursa foto – facebook

„Un individ folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare”

Același Codrin Ștefănescu e cel care chema primarii și consilierii din București și-i asmuțea împotriva Gabrielei Firea. Codrin Ștefănescu a fost individul folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare. Acest individ nu poate avea pretenții de onorabilitate și eu sper ca, pentru sănătatea vieții publice din România, Partidul Social Democrat să scape definitiv de el, politic vorbind.

Orice prezență a lui în spațul public este de natură să aducă prejudicii uriașe de imagine și credibilitate și partidului politic, dar și ideii de politician în România”, a declarat Adrian Țuțuianu, pentru Politicabroastei.

 

 

Închide ×