News

Fostul ministru al apărării, Adrian Țuțuianu, a inaugurat cea mai nouă sală de sport: ”Sunt mândru de realizare”

15.02.2020 | 14:30
Senatorul Pro România Adrian Țuțuianu, prezent la inaugurarea unui săli de sport în Moreni. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării, senatorul Adrian Țuțuianu, susține proiectele candidatului la Primăria Municipiului Moreni, Răzvan Bejan, motiv pentru care a participat la inaugurarea unei noi săli de sport, proiect finanțat de Pro România.

Senatorul Adrian Țuțuianu, susținător al lui Răzvan Bejan

Adrian Țuțuianu a fost prezent la inaugurarea Clubului de Box din Moreni susținând în această cauză pe Răzvan Bejan, candidatul în vârstă de 32 de ani la primăria municipiului. Fostul ministru al Apărării s-a declarat mândru de dorința lui Bejan de a oferi o sală ideală pentru mai multe tipuri de sport.

ADVERTISEMENT

Vicepreședintele Pro România s-a întâlnit la sediul formațiunii politice cu mai mulți politicieni, dar și cu unul dintre cei mai titrați antrenori ai boxului românesc, în persoana lui Gheorghe Simion.

Țuțuianu demonstrează astfel că duce o luptă grea în ceea ce privește alegerile locale și parlamentare. Politicianul este nerăbdător să mărească numărul candidaților Pro România pentru viitoarele alegeri în cât mai multe județe din țară.

ADVERTISEMENT

Vicepreședintele Pro România despre sala de sport din Moreni

„Oameni buni, oameni PRO / Sunt mândru de echipa de la Moreni 🙏Acum vin de la inaugurarea celei mai noi locații pentru sport din municipiu, proiect al președintelui PRO ROMÂNIA Moreni, Răzvan Bejan, el însuși fost sportiv de performanță.

Sala oferă condiții excelente pentru antrenamente de box, cardio, fitness etc. 👏👏👏O notă aparte: sala va avea și o componentă socială, dorința lui Răzvan fiind de a-i aduce acolo pe copiii din Moreni, fără posibilități de susținere financiară”, a scris politicianul pe pagina de Facebook.

Senatorul Pro România Dâmbovița s-a bucurat enorm că a luat parte la „reuniunea” unei mari familii de campioni, referindu-se aici la Gheorghe Simion, Marian și Dorel Simion și nu în ultimul rând la Răzvan Bejan care a fost îndrumătorul celor dintâi.

ADVERTISEMENT

„Bucuria mare a fost să văd, alături de Răzvan, marea familie de campioni – Gheorghe Simion (maestru emerit al sportului), Marian și Dorel Simion (campioni mondiali și medaliați olimpici), sub îndrumarea cărora însuși Răzvan Bejan și-a dezvoltat cariera de sportiv🥇🏆

Și mai mare bucurie🙂 a fost că maestrul Gheorghe Simion a semnat, tot astăzi, adeziunea pentru PRO ROMÂNIA”, a conchis Adrian Țuțuianu în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri