Adrian Ursea, dezamăgit după ce Nice a ajuns pe locul 12: “Echipa a arătat două fețe”

Eduard Dimiean   
în Ligue 1
13/12/2020, 20:47
Adrian Ursea, dezamăgit după ce Nice a ajuns pe locul 12: “Echipa a arătat două fețe”
Adrian Ursea, dezamăgit după ce Nice a ajuns pe locul 12: "Echipa a arătat două fețe" (hepta)

Adrian Ursea, tehnicianul lui Nice echipă din Ligue 1, s-a declarat dezamăgit după ce formația sa a ajuns pe locul 12 în clasamentul din Franța.

Nice a pierdut meciul de pe teren propriu, contra celor de Rennes ocupanta locului 8 din Ligue 1, cu scorul de 0-1.

Singurul gol al partidei a fost marcat M’Baye Niang în minutul 28 din pasa lui Adrien Truffert.

Adrian Ursea, dezamăgit după ce Nice a ajuns pe locul 12: “Echipa a arătat două fețe”

“O dezamăgire. Echipa a arătat din nou două fețe. O primă repriză în care am arătat ceea ce am pregătit, iar o a doua în care ne-am stins și ne-am pierdut răbdarea. Nu reușim încă să avem suficiente ocazii.

Trebuie să revăd jocul pentru a analiza ce a mers bine și ce trebuie corectat. De fiecare dată, cel mai important e meciul următor. Trebuie să ne concentrăm asupra jocului cu Nimes și să ne îmbunătățim jocul.

Dacă ne uităm la clasament, da, vom fi descurajați. Ocaziile de a marca nu vor cădea din cer. Trebuie să jucăm mai simplu”, a declarat Adrian Ursea pentru cotidianul L’Equipe.

Presa din Franța îl regretă pe Vieira: “Cu Vieira marca măcar un gol”

Presa din Franța observă serie negativă pe care Nice o traversează, adăugând că schimbarea lui Vieira cu Ursea nu a produs un șoc la echipă: “Dacă Rennes și-a încheiat seria fără victorie, Nice a ajuns la patru meciuri consecutive fără succes, în campionat, după eșecurile cu Monaco (1-2) și Dijon (1-3), plus remiza cu Reims (0-0).

Schimbarea antrenorului nu a avut efectul dorit. Adrian Ursea tot nu reușește să câștige cu Nice”, a notat L’Equipe.

Și Le Figaro a acord atenție acestui subiect: “Pe lângă cele opt meciuri consecutive fără victorie (n.r – în toate competițiile) sau cele cinci înfrângeri succesive acasă, Nice înregistrează încă o serie proastă, una care coincide cu instalarea lui Adrian Ursea.

Pentru al treilea său meci pe bancă, echipa nu a reușit să marcheze, în condițiile în care Nice a marcat cel puțin un gol în fiecare meci de la începutul lunii octombrie, până la demiterea lui Patrick Vieira.

În această duminică, lipsa de varietate din ofensivă a fost evidentă împotriva unei echipe care nici ea nu se află în cea mai bună formă”.

Închide ×