Sport

Adrian Vasile a stabilit obiectivul echipei CSM București pentru actualul sezon: ”Vrem în Final 4”

02.10.2019 | 15:48
Adrian Vasile a stabilit obiectivul echipei CSM Bucuresti pentru actualul sezon Vrem in Final 4
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al formației de handbal feminin CSM București, Adrian Vasile, a stabilit obiectivul echipei pentru actualul sezon. Noul tehnician al ”tigroaicelor” a preluat funcția după plecarea neașteptată a suedezului Tomas Ryde, cu doar cinci zile înainte de începerea fazei grupelor din EHF Champions League.

Adrian Vasile a stabilit obiectivul echipei CSM București pentru actualul sezon

Numit în funcția de antrenor principal al echipei CSM București într-un moment delicat, Adrian Vasile a stabilit obiectivul pentru acest sezon: ”CSM București este o forță și, cu acest tip de echipă, există întotdeauna așteptări mari din partea fanilor și a conducerii. Obiectivul nu va fi schimbat acum, ne dorim să revenim în Final 4 și vom munci mult pentru a ajunge acolo”.

ADVERTISEMENT

Adrian Vasile a fost prezentat oficial miercuri în funcția de antrenor principal al echipei de handbal feminin CSM București, după ce team managerul Vlad Enăchescu a confirmat pentru FANATIK cu o zi în urmă plecarea lui Tomas Ryde. Oficial, suedezul ar fi plecat din motive personale, dar se pare că acesta era nemulțumit de faptul că existau restanțe financiare.

Adrian Vasile, noul antrenor al echipei de handbal feminin CSM București

CSM București a primit invitație în Champions League

CSM București a primit o invitație pentru a participa în acest sezon al EHF Champions League, după ce a ratat câștigarea titlului în Liga Florilor în stagiunea precedentă. ”Tigroaicele” vor evolua în Grupa B, alături de echipele Rostov-Don (Rusia), Team Esbjerg (Danemarca) și MKS Perla Lublin (Polonia). Primul meci va avea loc duminică, 6 octombrie, de la ora 18:50, în deplasare, cu Team Esbjerg.

ADVERTISEMENT