Sport

Adrian Vasile are zilele numărate după ce a ratat titlul cu CSM București: „Eu l-am inventat, dar dați-l afară că vă faceți de râs!”

Adrian Vasile (39 de ani) nu mai este dorit la echipa de handbal feminin a lui CSM București. Fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Bădulescu cere demiterea antrenorului.
02.06.2022 | 18:16
Adrian Vasile are zilele numarate dupa ce a ratat titlul cu CSM Bucuresti Eu lam inventat dar datil afara ca va faceti de ras
Lui Adrian Vasile i se cere demisia după ce a ratat titlul cu CSM București. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Aurelian Bădulescu, fostul viceprimar al Bucureștiului, vrea ca Adrian Vasile să fie dat afară de la CSM după ce „tigroaicele” au pierdut titlul în fața Rapidului. Bădulescu susține că tehnicianul în vârstă de 39 de ani nu este suficient de valoros pentru banca tehnica a fostei campioane a Europei.

Fostul viceprimar al Bucureștiului cere demiterea lui Adrian Vasile de la CSM: „Eușinos! Am ajus ciuca bătăilor!”

„Vă dau o veste proastă, rezultatele Clubului Municipal Sportiv București pe anumite ramuri, dar și per total, sunt lamentabile. Pot să spun asta pentru că sunt printre cei mai vechi și unul dintre cei care au înființat CSM București, mă găsiți la fondatori.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima oară când rezultatele sunt… N-am cuvinte cum sunt”, a tunat Aurelian Bădulescu în ședința CGMB.

„Eu vă cer oficial să-l demiteți cât mai repede pe antrenorul care astăzi este la cârma acestei echipe. Eu l-am inventat pe acest domn când mai rămâneam în pauze, pentru că personalitatea jucătoarelor era mare, și ăla mic, care la bază e preparator sportiv, nu antrenor, a luat frâiele acestui club. Vă faceți de râs! E rușinos că am ajuns la nivelul acesta. Am ajuns ciuca bătăilor!

ADVERTISEMENT

Rapid, o echipă care nu mai avea secție de handbal de 7 ani, să ne bată ca pe ultima echipă din clasament. De mâine voi posta poze cu membrii Consiliului de Administrație al CSM care îl susțin în continuare pe acest domn la conducerea clubului.

Ascultați-mă, este slab, nu veți face performanțe cu el. Nu vă mai luați după anumite jucătoare care doar vă seduc și va iau banii din buzunare, în timp ce performanța este 0”, a mai spus Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a intrat și în gura președintelui Gabriela Szabo

Nici președintele clubului, Gabriela Szabo, nu e mulțumită de rezultatele pe care le-a înregistrat echipa de handbal feminin. „Tigroaicele” au terminat pe locul 2 în Liga Florilor, iar în Liga Campionilor au fost eliminate în sferturile de finală.

„Într-adevăr, avem și noi dezamăgirea noastră, supărarea noastră că echipa feminină de handbal nu a prins Final 4 în Liga Campionilor și a pierdut titlul la un punct.

ADVERTISEMENT

Acum suntem în perioada de analiză, pentru că unele decizii nu se iau de pe o zi pe alta. Sunt și eu nemulțumită de activitatea echipei de handbal feminin”, a spus Gabi Szabo.

ADVERTISEMENT