Sport

CSM București, o nouă lovitură pe piața transferurilor! A adus o jucătoare din naționala Franței. Update

Una dintre cele mai bune handbaliste din lotul lui CSM București va juca și în sezonul următor pentru formația lui Adi Vasile.
26.12.2022 | 11:56
CSM Bucuresti o noua lovitura pe piata transferurilor A adus o jucatoare din nationala Frantei Update
Laura Flippes (în centru) este o componentă de bază a naționalei Franței. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
26-12-2022
09:56

CSM București continuă seria transferurilor spectaculoase. A semnat și Laura Flippes

CSM București continuă seria de super achiziții. După ce a fost anunțat transferul lui Jennifer Gutierrez, de la Rapid, CSM București mai face o mutare de top de la vară.

Laura Flippes, extremă dreapta la Paris 92 și componentă de bază a naționalei Franței, alături de care a luat medalii la Jocurile Olimpice, Europene și Mondiale, a semnat cu CSM începând din vară.

“Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM București pentru următoarele două sezoane! Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor și de abia aștept să joc acum cu ele! Va fi și prima mea experiență în afara Franței și sunt nerăbdătoare să descopăr Bucureștiul!

Vreau să câștig tot, cred că echipa este una ambițioasă și sper să ajut clubul să își atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM București!”, a declarat Flippes pentru site-ul oficial al CSM București.

25-12-2022
09:08

CSM București a transferat-o pe Jennifer Gutierrez de la Rapid

CSM București se va despărți în vară de Siraba Dembele. Handbalista care evoluează pe postul de extremă stânga se va retrage din activitate, astfel „tigroaicele” au fost nevoie să caute alternative.

Chiar de Crăciun, fosta câștigătoare a Ligii Campionilor a anunțat transferul oficial al lui Jennifer Gutierrez, care se va alătura lotului „tigroaicelor” din vară. Handbalista iberică, născută în Elveția, este una dintre piesele de bază ale lui Carlos Viver la Rapid.

Medaliată cu argint la Campionatul Mondial din 2019 cu naționala Spaniei, Jennifer Gutierrez a semnat pe două sezoane cu CSM București. În vârstă de 27 de ani, Jennifer Gutierrez, pe lângă medalia de argint cu Spania, a fost golghetera campionatului Spaniei în sezonul 2019-2020.

„Sunt foarte fericită că voi avea oportunitatea de a mă alătura acestui mare club! Este o echipă pe care o urmăresc atentă, deja de câțiva ani, care are în componență multe jucătoare pe care le admir!

Abia aștept să facem lucuri mare îmrepună și să cucerim toate titlurile posibile! Hai, CSM!”, a spus Jennifer Gutierrez.

 

25-12-2022
08:08

Elizabeth Omoregie va juca la CSM București și în sezonul următor

Elizabeth Omoregie, una dintre handbalistele de bază din lotul CSM-ului și-a prelungit înțelegerea cu echipa din București și va juca cel puțin încă un sezon în tricoul „tigroaicelor”.

Handbalista slovenă cu origini din Bulgaria a venit la CSM București în 2018 și a reușit să cucerească, alături de trupa lui Adi Vasile, un titlu de campioană națională, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

 

03-12-2022
11:21

Alexandra Dindiligan și-a prelungit contractul cu CSM București

Alexandra Dindiligan, componentă a naționalei României de handbal, și-a prelungit contractul cu CSM București. Handbalista care evoluează pe postul de extremă stânga a semnat cu „tigroaicele” o nouă înțelegere valabilă pe două sezoane. 

„Este deja o certitudine pentru handbalul românesc, atât la nivel de echipă de club, cât și la echipa națională, o jucătoare cu mână sigură și mare disponibilitate la efort!

Alexandra Dindiligan continuă alături de CSM București pentru încă 2 sezoane și rămâne un om de bază, acolo, pe extrema stângă! Mult succes, Didi!”, se arată pe site-ul oficial al clubului. 

„Sunt foarte fericita sa continui la CSM București. Îmi place tot ceea ce se întâmpla aici. Toata lumea este implicată 100% in obținerea rezultatelor de înaltă performanta si sunt convinsa ca împreuna le vom obține!”, a declarat Dindiligan după prelungirea contractului. 

De-a lungul carierei, Alexandra Dindiligan a evoluat pentru U Cluj și HC Zalău. Are în palmares o medalie de aur cu naționala României la Campionatele Mondiale de Juniori (2014) și o medalie de bronz la Campionatele Mondiale de Tineret (2016). 

02-12-2022
09:28

Emilie Arntzen şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

Handbalista Emilie Hegh Arntzen, campioană europeană cu naționala Norvegiei, și-a prelungit contractul cu CSM București.

”Proaspăt încoronată regină a Europei cu reprezentativa Norvegiei, persoană responsabilă cu răspândirea energiei pozitive în echipă şi mereu acolo unde este nevoie de ea, atât în defensivă, cât şi în atac, Emilie Hegh Arntzen continuă la CSM Bucureşti!

Credem cu tărie în continuitate şi ne dorim un grup omogen, condiţii esenţiale pentru progres şi succes! Emilie rămâne astfel să ne încânte cu zâmbetul său şi visează la un nou trofeu de Liga Campionilor, alături de CSM Bucureşti!”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

”Sunt foarte fericită să îmi prelungesc contractul cu CSM Bucureşti! Mi-a plăcut la nebunie să joc aici şi aştept cu nerăbdare restul sezonului, precum şi ceea ce ne este rezervat pentru viitor!”, a declarat Arntzen.

Palmaresul lui Arntzen, campioană europeană în 2022 cu Norvegia, mai include bronzul olimpic în 2016, aur şi argint mondial (2021 şi 2017), precum şi alte trei medalii de aur la Europene (2014, 2016, 2020).

În 2021 a câştigat Liga Campionilor, cu Vipers, şi are şi patru titluri de campioană naţională în Norvegia. În carieră a mai evoluat la Gjerpen IF şi Byasen HE.

Tehnicianul a fost aproape de demitere în mai multe rânduri, dar FANATIK a prezentat motivul pentru care conducerea a decis să meargă tot pe mâna lui.

CSM București i-a prelungit contractul lui Adrian Vasile

CSM București a făcut o primă parte a sezonului foarte bună, iar oficialii echipei de handbal feminin au decis să continue cu antrenorul Adrian Vasile, aflat la cârma formației din septembrie 2019, și i-au prelungit contractul.

ADVERTISEMENT

”Primesc cu multă responsabilitate şi bucurie această dovadă de încredere din partea clubului. Ca antrenor cred că cea mai bună tactică este strategia consistentă, pe termen lung şi sunt recunoscător, mai ales că se aplică într-un proiect de suflet aşa cum este cel de la clubul nostru. Hai, CSM Bucureşti!”, a declarat Adrian Vasile, pentru site-ul oficial al clubului.

Odată cu acesta și-a prelungit înțelegerea și antrenorul secund Iulia Curea, care s-a arătat mândră de încrederea primită și speră ca ”tigroaicele” să aibă rezultate importante și pe viitor.

ADVERTISEMENT

”Mă simt onorată dar şi bucuroasă să continui alături de CSM Bucureşti, un club important în România, dar şi în handbalul european. Suntem o echipă puternică, muncitoare, motivată şi dornică de a aduce cât mai multă bucurie fanilor prin rezultatele noastre!”, a spus Curea.

CSM București pregătește și alte surprize pentru fani

Conducerea clubului CSM București este convinsă că Adrian Vasile și Iulia Curea vor reuși să atingă obiectivele stabilite și a anunțat că surprizele pentru fanii formației nu s-au terminat.

ADVERTISEMENT

”Stagiunea 2022/23 a debutat excelent pentru CSM Bucureşti şi echipa s-a sudat cu fiecare etapă care a trecut, atât din Liga Florilor, cât şi din Liga Campionilor. Supercupa României a fost câştigată deja de tigroaice, iar victoriile din Liga Campionilor – în special cele din deplasare – ne-au oferit un excelent start de sezon.

Planurile pentru viitor încep să se contureze, avem aproape toate ţintele atinse şi informaţiile vor ajunge la fanii noştri în cel mai scurt timp!

ADVERTISEMENT

Iar pentru astăzi dorim să vă anunţăm că Adrian Vasile şi Iulia Curea vor continua pe banca CSM Bucureşti şi în viitor! Avem convingerea că cei doi vor duce la bun sfârşit munca începută, iar obiectivele echipei vor fi atinse, pentru că suntem pe drumul cel bun!”, se arată în comunicatul clubului.

Adrian Vasile, antrenorul celor de la CSM Bucureşti, a vorbit despre salariul de top pe care îl încasează de la echipă, de 10.000 de euro, spunând că a câştigat puţin având în vedere munca pe care a depus-o în ultimii doi ani.

ADVERTISEMENT