Alegeri 2024

Adrian Vigheciu, cu vaca la păscut în Sectorul 5. Candidatul PSD-PNL îl atacă pe Piedone

Adrian Vigheciu, atac cu vaca la Piedone. Candidatul PSD-PNL spune că Sectorul 5 este „cel mai sărac, cel mai murdar și mai prost administrat”
13.05.2024 | 23:50
Adrian Vigheciu cu vaca la pascut in Sectorul 5 Candidatul PSDPNL il ataca pe Piedone
Vigheciu spune că Sectorul 5 a fost „o vacă bună de muls pentru cei care l-au păstorit în ultimii 20 de ani” / Foto: captură, Facebook, Adrian Vigheciu
ADVERTISEMENT

Adrian Vigheciu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, a realizat un material video în care apare alături de o vacă care paște în apropiere de Palatul Parlamentului și Catedrala Mântuirii Neamului, spunând că „Sectorul 5 nu a fost altceva decât o vacă bună de muls pentru cei care l-au păstorit în ultimii 20 de ani”.

Adrian Vigheciu: Sectorul 5, „o vacă de muls”

Adrian Vigheciu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, apare într-un clip electoral cu o vacă la păscut, în zona Palatului Parlamentului și Catedralei Mântuirii Neamului.

ADVERTISEMENT

Într-un atac electoral împotriva primarului Cristian Popescu Piedone, dar și al fiului acestuia, care-i este contracandidat, Vigheciu spune că Sectorul 5 a fost „o vacă de muls pentru toți cei care l-au păstorit în ultimii 20 de ani”.

„Am ieșit cu vaca la păscut în mijlocul Sectorului  pentru a ajuta la producția de lapte. Îmi provoc contracandidații să ajute și ei la producția de miere. Singuri sau în familie, cum le e mai ușor”, a scris Adrian Vigheciu pe pagina sa Facebook.

ADVERTISEMENT

„Nu curge doar lapte și miere”

Candidatul PSD-PNL a lansat un atac împotriva primarului Cristian Popescu Piedone, spunând că în Sectorul 5 „nu curge doar lapte și miere”, cum, spun el, dă asigurări Piedone, ci este vorba de o cu totul o altă realitate.

„Nu, din păcate nu este un film, este pura realitate din Sectorul 5. Ne aflăm la câțiva pași de Palatul Parlamentului și de Catedrala Mântuirii Neamului, la intersecția cartierelor Cotroceni cu Panduri.

ADVERTISEMENT

Dacă ne-am lua după actualul primar al Sectorului 5, am zice că în sectorul domniei sale, mă scuzați, în sectorul familiei sale, curge doar lapte și miere. Din păcate, realitatea este cu totul alta”, scrie Vigheciu.

Aceasta pentru că, arată el, administrației Sectorului 5 „nu-i pasă” de cetățenii care trăiesc în „cel mai sărac, cel mai murdar și cel mai prost administrat”, sector din Capitală.

ADVERTISEMENT

„Cel mai sărac, cel mai murdar și cel mai prost administrat”

„Doar că cetățenii, singurii care ar trebui să conteze în Sectorul 5, nu au parte nici de lapte, nici de miere. Actualei administrații nu-i pasă, de fapt, să facă lucrururi importante pentru oamenii din Sectorul 5.

Din orice unghi am privi, Sectorul 5 este ultimul al Capitalei. Cel mai sărac, cel mai murdar și cel mai prost administrat. Din puținul pe care-l are, Sectorul 5 nu a fost altceva decât o vacă bună de muls pentru cei care l-au păstorit în ultimii 20 de ani”, spune Adrian Vigheciu.

Adrian Vigheciu încheie îndemnîndu-i pe oameni să iasă la vot și să „scoată Sectorul 5 la lumină”. „Dacă s-a putut în Sectorul 3, dacă s-a putut în Sectorul 4, cu siguranță se va putea și în Sectorul 5. Din 9 iunie începem treaba, scoatem Sectorul 5 la lumină”, spune el.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”