Life

Adriana Antoni, tristă de sărbători! Cântăreața e nostalgică: „Îmi lipsește mama!”

Adriana Antoni este o cântăreață consacrată, iar melodiile ei de iubire sunt celebre. Sărbătorile de iarnă vin cu un val de tristețe pentru cea care alină inimile îndrăgostiților.
28.12.2022 | 17:15
Adriana Antoni trista de sarbatori Cantareata e nostalgica Imi lipseste mama
Adriana Antoni
ADVERTISEMENT

Amfitrioana nunților de peste 15 ani, Adriana Antoni în vârstă de 47 de ani, are o vastă experiență în lumea muzicii de petrecere. Cântăreața face un show fabulos pe scenă, abordând mai multe genuri muzicale precum, tango, blues, pop și folclor.

Adriana Antoni, tristă de Crăciun, după moartea mamei sale

Fiind o cântăreață complexă, se prezintă în fața publicului numai cu prestări live alături de formația ei, având întotdeauna o echipă de profesioniști în spate! Melodiile care au consacrat-o sunt multe și a avut colaborări fructuoase de-a lungul anilor cu artiști consacrați precum Gheorghe Zamfir, Irina Loghin, Leo Iorga, Ioan Gyuri Pascu, iar lista continuă cu succes.

ADVERTISEMENT

Cariera Adrianei Antoni este înfloritoare, dar în viața personală a avut parte și de suferință groaznică. Moartea mamei sale, a lăsat-o cu o rană adâncă în suflet, iar sărbătorile de iarnă vin mereu, de atunci, cu o tristețe profundă, spiritul Crăciunului sporind dorul de ființa dragă.

„Îmi lipsește mama mea! Cel mai mult îmi lipsește de sărbători, ea era nucleul casei mai ales de Crăciun, avea lista cu ce avem de făcut și de gătit, de la ea pornea toată activitatea, era reperul nostru, ne aduna pe toți de pe oriunde eram. E tare greu că nu o mai avem.” a declarat pentru FANATIK, cântăreața.

ADVERTISEMENT

Dorul de copilărie al Adrianei Antoni

Cum cel mai bine se exprimă prin muzică, ea și-a cântat dorul de copilărie alături de Nicolae Botgros și a alinat multe suflete cu melodia pe care a numit-o exact așa. Versurile compuse special pentru mama ei, au făcut mulți fani de-ai cântăreței să plângă și să suspine.

„Aș da tot cu bucurie pe-o zi de copilărie. Să mai fiu la sânul mamii, pe-o mână să-mi număr anii.” sunt versuri scrise din suflet de Adriana Antoni pentru mama ei.

ADVERTISEMENT

Amintirile din copilărie o copleșesc pe cea care este supranumită regina muzicii de petrecere a zilelor noastre. Cu nostalgie, cântăreața povestește cum sărbătorea Crăciunul alături de mama ei.

„În copilărie de Crăciun mă bucuram de răsfăț din partea bunicilor noștri, cu mama și cu surorile mele găteam, făceam prăjituri, tort, pregăteam o grămadă de rețete scrise de mână de mama mea pe care le am și acum.

ADVERTISEMENT

Împodobeam bradul cu beteală făcută de noi din hârtie creponată pentru că nu găseam atunci cum sunt acum, dar bucuria în sufletul meu de copil era uriașă. Și acum când mă gândesc, simt mirosul de brad amestecat cu mirosul de plăcinte venit din bucătăria mamei.

Crăciunul este sărbătoarea mea preferată! Crăciunul pentru mine înseamnă dragoste, Dumnezeu, familie, bucurie și reculegere sufletească, și mai ales prilej de a fi mai bun, de a da iubire, zâmbet și neapărat cadouri!” a povestit cântăreața pentru FANATIK.

Adriana Antoni vorbește rar despre familia ei

Despre părinții săi, cântăreața are numai cuvinte de laudă. Emoționată, cu lacrimi în ochi, Adriana se destăinuie cu prilejul sărbătorilor de iarnă, își pune sufletul pe tavă și vorbește cu sinceritate despre familia ei.

Părinții mei erau oameni prietenoși, petrecăreți, de aceea la noi acasă se făceau petrecerile, mai ales că toate neamurile și toți prietenii noștri stăteau la bloc. Noi aveam casa mare și astfel la noi se tăiau porcii, se făceau meniurile și de Crăciun, și de Revelion, timp în care noi copiii făceam tot felul de năzbâtii care au rămas amintiri plăcute.

Una dintre amintirile frumoase este că într-un an cu zăpadă multă, ne-am adunat toți copiii din cartier, locuiam într-un cartier de case, și am făcut din zăpadă o femeie foarte înaltă de vreo trei metri, țin minte că verișorul meu, care era capul răutăților, și băieții mai mari, au adus chiar și o scară.

Când s-a întunecat noi am plecat toți acasă, iar femeile care se întorceau noaptea de la serviciu s-au speriat foarte tare pentru că femeia de zăpadă luminată doar de lună, pentru că nu existau becuri pe stradă atunci, arăta ca o nălucă, iar a doua zi vorbeau toți prin cartier ce sperietură au tras.” a relatat amuzată cântăreața despre copilăria ei.

Adriana Antoni, de Crăciun
Adriana Antoni, de Crăciun

Ce contează pentru Adriana Antoni?

Dorințele materiale sunt departe de Adriana Antoni, deoarece își dorește liniște sufletească, sănătate și fericire. Banii și bogățiile nu au fost niciodată primordiale pentru modesta cântăreață, admirată de fanii ei pentru simplitatea și decența cu care se prezintă pe scenă.

„Îmi doresc pace, sănătate, pe cei dragi aproape, drumuri bune, pentru că am de umblat și îmi doresc ca toți oamenii să aibă bucurie și împlinire sufletească, și sper să văd în jurul meu mai mult zâmbet, mai multă înțelegere și dragoste!” a spus Adriana Antoni într-un interviu pentru FANATIK, special de sărbători.

Această perioadă a anului este îndesată de tradiții românești pe care și cântăreața le respectă. Aproape de familie, dar și de fanii ei, Adriana Antoni petrece alături de cei dragi, dar și pe scenă, alături de publicul său, așa cum este menit pentru un artist.

„În ziua de 25 decembrie am cântat la Londra, am petrecut cu marea mea familie, îmi place să le spun așa pentru că de multe ori când ajung la un spectacol, oamenii mă primesc cu atâta căldură de parcă le-a venit cineva apropiat și asta mă face să mă simt ca în familie. E minunat să primești așa ceva, mai ales când ești pe drumuri, departe de casă de sărbători. Iar de pe 26 decembrie sunt înapoi în țară.

Adriana Antoni, concert de Revelion

Cu ajutorul  lui Dumnezeu sărbătorile le voi petrece alături de oameni dragi și acasă, și pe scenă, iar de Revelion voi cânta la Râmnicu Vâlcea.

Împodobesc brad în fiecare an, ascult și cânt colinde românești și mă bucur foarte tare când vin colindători, iar dacă avem zăpadă, neapărat fac om de zăpadă, unul cât de mic, dar să fie!

Sărbători fericite doresc tuturor oriunde s-ar afla, sănătate, fericire, pe cei dragi aproape și pe Dumnezeu în suflet! La multi ani, dragii mei!” a încheiat Adriana Antoni.

ADVERTISEMENT