Life

Adriana Bahmuțeanu a sunat-o pe Elena Udrea după ce a blestemat-o pe judecătoare. Ce a zis de data asta

02.03.2021 | 17:14
Adriana Bahmuteanu a sunato pe Elena Udrea dupa ce a blestemato pe judecatoare Ce a zis de data asta
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a sunat-o pe Elena Udrea după ce a aflat că a fost condamnată la 8 ani de executare în dosarul finanțării campaniei electorale din anul 2009, pe vremea când era membră PDL.

Jurnalista a întrebat-o pe Udrea cum comentează decizia instanței și dacă e adevărat că a blestemat-o pe judecătoare, iar fosta mână dreaptă a lui Traian Băsescu a a fost și mai dură.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și al Turismului a declarat că sentința nu este nedreaptă, ci ilegală, spunând că nu știe ce a fost în mintea femeii care a condamnat-o.

Adriana Bahmuțeanu a sunat-o pe Elena Udrea ca să îi ia pulsul

„O participare la referendumul din anul 2009, la reducerea numărului de parlamentari, trebuie să condamni o mamă la 8 ani de închisoare. Cât de departe s-a ajuns cu lipsa de umanitate? Nici pentru o crimă nu s-a ajuns atât de departe”, a fost declarația Elenei Udrea în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Udrea a spus că nu își explică faptul că a fost condamnată pentru toate faptele de care o acuză procurorii, pentru că, în opinia ei, multe dintre acuzații sunt absurde.

Fosta lideră de la PMP a recunoscut în conversația avută cu Adriana Bahmuțeanu că a blestemat-o, într-adevăr, pe judecătoarea de la Curtea de Apel București care a dat această sentință.

ADVERTISEMENT

Udrea speră să i se facă dreptate la Înalta Curte de Casație

„Da, am blestemat-o. Nu știu dacă are copii. Să sufere ca mamă ce sufăr eu pentru copilul meu”, a mărturisit Elena Udrea.

Fostul ministru speră să dea peste un complet care să aibă o opinie diferită de Curtea de Apel la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se va da decizia definitivă: „Am văzut că există completuri la Înalta Curte care mai judecă și drept. Am văzut că mai există judecători care au curajul să judece și după lege”.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles că nu au vrut ca Băsescu să mai conteze în politica din România că vor ei să conducă țara, dar care e miza cu mine în momentul ăsta? Ce nebunie să fie să dai pedepse atât de mari?”, a conchis Udrea.

 

ADVERTISEMENT
Tags: