Life

Adriana Bahmuțeanu are contul de Instagram spart: ”Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria”

Adriana Bahmuțeanu este disperată. Vedeta are contul de Instagram spart și crede că o persoană publică i-a făcut acest rău. ”Va înfunda pușcăria”, a mai precizat ea.
17.08.2022 | 21:56
Adriana Bahmuteanu are contul de Instagram spart Este vorba despre o persoana cunoscuta va infunda puscaria
Adriana Bahmuțeanu suspectează că o persoană publică i-a spart contul de Instagram. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu are contul de Instagram spart. Jurnalista este disperată și spune că va apela la poliție. Crede că o persoană publică i-a făcut acest rău.

Adriana Bahmuțeanu are contul de Instagram spart. Jurnalista a apelat la DIICOT

Persoana care i-a spart pagina de Instagram Adrianei Bahmuțeanu postează imagini cu logodnicul acesteia, dar și cu fosta lui soție, care este moartă.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a stat indiferentă și a apelat la ajutorul autorităților. A reclamat fapta la DIICOT și acum așteaptă audierile.

”Este o pagină care mi-a fost furată. Am reclamat la DIICOT, aștept audierile. Am idee cine ar putea să fie, aștept autoritățile statului să-și facă treabă.

ADVERTISEMENT

Deci nu eu fac aceste postări, le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu și o persoană care mi-a fost apropiată la un moment dat. Bineînțeles că știu despre cine e vorba”, a detaliat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, scrie Spynews.

Adriana Bahmuțeanu știe cine este infractorul

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu suspectează că un bărbat i-a intrat în posesia parolei Instagramului personal. Individul ar fi o persoană cunoscută în România și jurnalista promite că acesta va ajunge la închisoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai mărturisit că a încercat să ia legătura cu infractorul, dar în zadar. Acesta refuză să-i spună noile date de conectare la cont.

”Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut.

ADVERTISEMENT

La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria”, a mai transmis Adriana Bahmuțeanu.

Jurnalista este foarte revoltată și a mai precizat că nu înțelege de ce persoana în cauză i-a spart Instagramul. Vedeta speră ca autoritățile să-și facă treaba.

Adriana Bahmuțeanu trăiește din nou o poveste de dragoste, cu un bărbat pe nume George. În această vară, cei doi s-au logodit.

ADVERTISEMENT