Life

Adriana Bahmuțeanu, atac fără precedent la adresa fostelor iubite ale lui Irinel Columbeanu

06.11.2020 | 21:14
Adriana Bahmuteanu atac fara precedent la adresa fostelor iubite ale lui Irinel Columbeanu
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa femeilor din viața lui Irinel Columbeanu. Prezentatoarea TV le acuză pe fostele iubite ale afaceristului de faptul că, deși sunt conștiente de situația financiară precare a bărbatului, nu îi acordă niciun ajutor.

Irinel Columbeanu se confruntă cu probleme grave din punct de vedere financiar și se pare că a ajuns la sapă de lemn. Cu toate acestea, femeile din viața lui, pe care afaceristul de la Izvorani le-a ajutat în carieră, se fac nevăzute și nu îi întorc acestuia favorul.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a lansat un atac dur la adresa divelor care au făcut parte din viața lui Irinel Columbeanu și se întreabă unde sunt ele acum, când afaceristul are mare nevoie de ajutor.

Adriana Bahmuțeanu, atac fără precedent la adresa fostelor iubite ale lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar. Omul de afaceri a renunțat la vila de lux din Izvorani, iar acum locuiește în chirie, într-un apartament relativ modest. Afaceristul conduce în prezent un Opel la mâna a doua, bolixii de lux fiind de domeniul trecutului.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele public care îl compătimesc pe Irinel Columbeanu se numără și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a scris un mesaj acid pentru femeile din viața afaceristului, pe care acesta le-a răsfățat cu petreceri exclusiviste, vacanțe de lux și cadouri scumpe, obiceiuri care l-au adus la sapă de lemn. Fosta soție a lui Silviu Prigoană se întreabă unde sunt acum divele pe care Irinel Columbeanu le-a ajutat să se lanseze în carieră.

,,Cât de crudă e viață uneori!!!  Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și s-a mutat cu chirie într-un apartament modest de 2 camere… în plus, vila somptuoasă a fost pusă la vânzare…  Mă întreb, oare câte din femeile care i-au marcat viața -pe multe dintre ele le-a căpătuit și le-a ajutat în carieră –  îi sar acum în ajutor!??!!!  Fie cu o vorbă bună, fie măcar cu o locuință decentă sau alte asemenea lucruri.. Haideți, să ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanița Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rău, ba din contră, grație și lui Irinel… P. S. de asta e bine să alegi un partener în viață, nu un trofeu…”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Problemele lui Irinel Columbeanu au început în anul 2012, când afaceristul nu a reușit să achite ratele unui credit în valoare de 5,5 milioane de euro. Banca a încercat să își recupereze prejudiciul în instanță, iar toamna trecută i-a pus sechestru pe vila de la Izvorani.

Ulterior, omul de afaceri s-a mutat cu chirie într-un apartament cu două camere din complexul Cosmopolis, iar Bentley-ul l-a vândut câteva luni mai târziu. De asemenea, acesta a avut probleme cu chiria și cu întreținerea, pe care nu le-a mai plătit timp de jumărate de ani, riscând să fie evacuat.

ADVERTISEMENT