Life

Adriana Bahmuțeanu, decizie importantă după revenirea logodnicului din SUA. Ce s-a întâmplat cât a stat cu fiul lui

Adriana Bahmuțeanu, fosta prezentatoare de la Antena Stars, a fost lăsată fără replică de fiul logodnicului ei, George Restivan.
01.10.2022 | 15:44
Adriana Bahmuteanu decizie importanta dupa revenirea logodnicului din SUA Ce sa intamplat cat a stat cu fiul lui
Adriana Bahmuțeană, mama pentru fiul logodnicului ei. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a avut grijă de băiatul logodnicului său, George Restivan, cât acesta a fost plecat în California. Timpul petrecut împreună cu Blake, fiul din relația anterioară a bărbatului, i-a apropiat atât de mult încât băiatul a ajuns să o strige ”mamă”.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre relația cu fiului logodnicului ei: “Îmi zice mamă”

Adriana Bahmuțeanu este de câteva luni într-o relație cu George Restivan, un român care a locuit ani de zile peste ocean. Pentru că bărbatul avea mai multe afaceri în California, a fost obligat să plece în State și să le pună la punct, astfel încât întoarcerea în România să fie definitivă.

ADVERTISEMENT

La revenirea în țară, Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei au oferit un interviu, în exclusivitate, pentru FANATIK, în care ne-au spus totul despre timpul în care vedeta tv a rămas singură cu fiul acestuia, Blake, pe care l-a înscris la școală și pe care l-a ajutat să se acomodeze la noua viață.

A fost foarte bine pentru că am avut timp să ne apropiem. Îmi zice mamă! A fost bine și pentru el, pentru că prioritatea a fost să-l acomodăm cu fusul orar și cu viața din România, ca să poată să meargă la școală.

ADVERTISEMENT

Vorbește nativ limba română, dar încă mai avem de recuperat gramatică, chestii. Dar prinde foarte repede. Este un copil deștept!

Îi place și mâncarea românească. Mănâncă mămăligă cu lapte, cu brânză. Așa cum a fost crescut de bunica lui din America. Bunica, fiind româncă de la Arad, a fost crescut cu mâncarea ardelenească”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu: ”Nicio avere din lume nu poate să cumpere asta”

George, întrebat de reporterul fanatik.ro despre ce i-a spus fiul la întoarcerea în țară și cum a fost să locuiască doar cu Adriana, punctează:

”Pentru Blake, Adriana a fost ceea ce înseamnă mamă! Eu am simțit ca tată, fără să mi se spună în cuvinte, am simțit din California că ei sunt bine aici!

ADVERTISEMENT

Intuiția mi-a spus că sunt bine și când m-am întors acum 10 zile, prima imagine când am ieșit din aeroport a fost imaginea cu amândoi. Și nicio avere din lume nu poate să cumpere asta, când îi vezi pe cei iubiți”, a spus George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, pentru FANATIK.

Adriana Bahmuțeanu, prima ședință cu părinții alături de logodnic

Cei trei deja se comportă ca o familie și au ajuns chiar să meargă împreună la ședințele cu părinții pe care le are fiul lui George, Blake.

De exemplu, ieri, am fost la ședința cu părinții! Eu și Adriana am fost la prima ședință cu părinții. Weekend-ul acesta vin și copiii Adrianei, soția mea, și o să stăm împreună”, a spus George.

Adriana Bahmuțeanu este foarte implicată și se bucură de cum evoluează lucrurile dintre ei. Prezența la ședința celui mic chiar i-a adus bucurie vedetei.

Da, să știi că m-am implicat. Chiar mi-a plăcut că am fost împreună. Totul este bine. Ne înțelegem, nu avem probleme. Nu ne-am certat, a adăugat Adriana.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a mutat la ea acasă

Povestea lor de iubire a început fulgerător și a evoluat frumos, cei doi mutându-se deja împreună în casa Adrianei Bahmuțeanu.

Deocamdată ne concentrăm să ne ajustăm toți trei la ceea ce înseamnă familie. Locuim împreună, la reședința actuală a Adrianei. Deocamdată suntem fericiți aici, la Adriana, și o luăm pas cu pas”, a spus bărbatul.

De asemenea, bruneta a ținut să precizeze că nu au de gând să schimbe locuința.

Avem suficient spațiu. Chiar nu avem motive în momentul acesta! Dacă se va mări familia vreodată, mai vedem. Dar în momentul ăsta, nu”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, planuri de nuntă: ”Îi chemăm pe cei de la Taxi”

Am aflat de la Adriana și de la George și cum sunt cu planurile de nuntă. Nu au renunțat la ideea căsătoriei, dar nu se grăbesc să-și oficializeze relația.

”Planurile sunt în mișcare. Doar că nu mergem cu 100 de kilometri la oră, mergem cu viteza legală. Când o să fie, și o să fie sigur, vrem să fie pentru toată lumea bine”, spune logodnicul Adrianei Bahmuțeanu.

În timp ce fosta prezentatoare de la Antena Stars susține că: ”o să fie o petrecere cu prietenii. Nu o să fie nimic mare, cu rochie de mii și mii și detalii de zeci de mii. Fără număr. Nu, va fi ceva pentru noi. Să ne distrăm și să ne simțim bine. Am învățat că ochii lumii și gura lumii nu îmi aduc nimic”.

Vedeta a ținut să mai puncteze că în mare parte știe cum va arăta evenimentul și mai ales știe cine îi va cânta în ziua nunții. Asta pentru că, zice Adriana, pe melodia celor de la Taxi s-au cunoscut.

”Aceea este melodia noastră. Când ne-am cunoscut, nu știu cum s-a întâmplat, dar am ascultat melodia celor de la Taxi. Chiar ne-am gândit, când o să facem nuntă, să îi chemăm pe cei de la Taxi să ne cânte piesa asta”, ne-a mai spus vedeta.

Vedeta se vede mamă alături de actualul partener

Adriana Bahmuțeanu ne-a mai dezvăluit că partenerul ei nu poate renunța definitiv la America, și asta pentru că mama lui încă locuiește în California.

De asemenea, Adriana și viitorul ei soț nu exclud ideea de a avea un copil împreună. În vârstă de 48 de ani, vedeta recunoaște, însă, că nu intenționează să apeleze la fertilizare in vitro. ”Cum o să vrea Dumnezeu! Nu sunt eu nici prima și nici ultima care face asta la maturitate! Nu forțez lucrurile, adică nu mă gândesc să mă duc să fac diverse tratamente sau să-mi forțez norocul. Dacă se întâmplă pe cale naturală, este bine venit”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT