Life

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Florin Condurățeanu: „Îi trimitea pe toți la doctori, dar el se punea pe ultimul loc”

Adriana Bahmuțeanu regretă moartea lui Florin Condurățeanu. Jurnalistul care îi pupa pe toți pe suflet s-a stins ieri din viață, la 71 de ani.
29.06.2021 | 11:21
Adriana Bahmuteanu despre moartea lui Florin Condurateanu Ii trimitea pe toti la doctori dar el se punea pe ultimul loc
Adriana Bahmuțeanu regretă moartea lui Florin Condurățeanu
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu regretă profund moartea lui Florin Condurățeanu, unul din cei mai deosebiți oameni pe care a avut ocazia să îi cunoască.

Jurnalista l-a cunoscut pe Țuțu, așa cum îi spuneau colegii de breaslă, în 1998. Au fost colegi la Jurnalul Național, iar de la el a învățat o serie de lucruri nu doar din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

A spus că de la Florin Condurățeanu oamenii puteau să învețe să fie mai buni, căci era un om cu un suflet uriaș.

Adriana Bahmuțeanu regretă moartea lui Florin Condurățeanu: „Pentru noi era ca un părinte”

Regretatul gazetar avea tot timpul o vorbă bună pentru oricine și se implica trup și suflet pentru cei care aveau nevoie de ajutor, mai ales dacă era o problemă de sănătate.

ADVERTISEMENT

Adriana ne-a declarat că în ultima vreme acesta nu se simțea bine și i-a spus să meargă la doctor. Cu chiu, cu vai, Condurățeanu s-a dus, însă Dumnezeu a avut alte planuri în cele din urmă.

„Era bolnav.I-am spus să se ducă la doctor. S-a dus și era mai bine apoi și chiar mi-a mulțumit. I-am zis: tu pe toți îi trimiti la doctori, du-te si tu. Pentru alții făcea orice. Îi trimitea pe toți la doctori, dar el se punea pe ultimul loc. 

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că a murit. Era pentru noi ca un părinte”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK.

„Găsea în fiecare o parte pozitivă”

„Am învățat de la el să fiu mai bună. Găsea în fiecare o parte pozitivă, o scânteie de geniu”, ne-a mai spus Adriana.

ADVERTISEMENT

Jurnalista își va aminti întotdeauna cu drag de celebrul gazetar. Bahmuțeanu spune că înainte de 2000, pe vremea când era la Jurnalul Național, Țuțu avea o mașină de scris, chiar dacă au apărut deja computerele.

Își amintește și cum cum se auzea de pe holul redacției cum bătea la mașină, scriind cu patosul cu care tot mai puțini gazetari reușesc să transmită ceva.

Florin Condurățeanu s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, în urma unui atac de cord. Acesta fusese ieri la niște filmări și, imediat după încheierea acestora i s-a făcut rău.

Toți cei care l-au cunoscut și-au exprimat regretul pentru moartea acestuia. Țuțu era considerat unul dintre ultimii mohicani ai publicisticii din România.

 

ADVERTISEMENT