News
notix pixel id

Adriana Bahmuţeanu, despre ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu: “I-a promis surorii lui”

15.05.2019 | 09:08
Mihai Constantinescu a facut o promisiune surorii sale!

Celebrul interpret de muzică ușoară Mihai Constantinescu trece prin clipe groaznice, dar trebuie să-și revină pentru a-și ține promisiunea față de sora lui! Acesta se află în moarte cerebrală, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce a suferit un infarct, luni seara. De atunci însă a mai suferit încă două stopuri cardio-respiratorii.

Mihai Constantinescu i-a făcut o promisiune surorii sale

Chiar dacă se afla la sital în momentul când a trecut prin cele două stopuri cardio-respiratorii, în atenția medicilor, acestea s-au dovedit a fi catastrofale pentru starea și-așa foarte șubredă a cântărețul. Medicii nu îi mai dau șanse multe de viață, iar prietenii se roagă pentru sănătatea lui și îi roagă și pe fanii care i-au ascultat melodiile să spună o rugăciune pentru Mihai Constantinescu.

În acest sens, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, în direct la Acces Direct, că Mihai Constantinescu trebuie să își revină pentru că avea o mare dorință. “I-a promis surorii lui că va face nuntă cu Simona”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Acces Direct.

Familia si prietenii se roaga pentru Mihai Constantinescu

Prietenii se roagă pentru o minune

Mihai Constantinescu se află în aceste momente în comă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. “Stop cardio-respirator (prin asistolă) resuscitat, instabilitate hemodinamică tranzitorie, endocardită recentă”, este diagnosticul pus de medici, conform surselor spynews.ro.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat de marți că pronosticul în cazul solistul este rezervat. „Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, a spus ministrul.

Mihai Constantinescu a făcut infarct luni seara, acasă. Cea care a sunat la 112 a fost soția lui, Simona Secrier. Medicii de pe ambulanță l-au resuscitat pe artist timp de 20de minute, iar după ce aceștia au simțit căpacientul are puls, l-au dus de urgență la Spitalul Floreasca. Medicii însă spun că șansele ca Mihai Constantinescu să-și revină sunt minime. Prietenii și familia lui se roagă pentru o minune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri