News

Adriana Bahmuțeanu e în doliu! Un apropiat a murit: “Regret enorm ca ai plecat dintre noi”

04.04.2019 | 20:25
Adriana Bahmuteanu e in doliu Un apropiat a murit Regret enorm ca ai plecat dintre noi

Adriana Bahmuțeanu este în doliu! Vedeta suferă din cauza decesului unui bun prieten. Doctorul Abu Baker s-a stins din viață. Fosta soție a lui Prigoană și-a arătat condoleanțele printr-un mesaj de pe un site de socializare, unde fanii s-au repezit să o consoleze pentru pierderea pierdută. “Drum bun în lumină, domnule doctor Abu Baker!!! Ai fost un om minunat și un medic extraordinar!!!” 

Adriana Bahmuțeanu este în doliu!

Adriana Bahmuțeanu a postat un mesaj de adio pentru doctorul Abu Baker, cel care a tratat-o și i-a fost și un prieten bun. Mesajul emoționant al acesteia i-a lăsat pe urmăritorii de pe rețelele de socializare uimiți.

“Am râs, am plâns împreună și am avut parte de cel mai bun tratament și cele mai bune sfaturi de la tine!! Regret enorm că ai plecat dintre noi atât de repede, atât de devreme și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!!!! Dumnezeu să te odihnească!!! Condoleanțe familiei!!!”, a scris vedeta.

Adriana Bahmuțeanu este în doliu! Vedeta suferă enorm
Adriana Bahmuțeanu este în doliu! Vedeta suferă enorm după pierderea acestuia

Doctorul Abu Baker s-a stins din viață

Din păcate, doctorul cunoscut de vedetele din showbiz s-a stins din viață. Urmăritoriilor din mediul online ai Adrianei Bahmuțeanu nu le-a venit să creadă. Se pare că medicul s-ar fi luptat cu o boală aprigă ce i-a adus în cele din urmă sfârșitul, potrivit unui comentariu.  “Adriana, nu-mi vine să cred!!!! Un mare OM, profenionist și cu suflet mare! Of Doamne, ce rău îmi pare! Drum lin printre stele! Nu pot să cred ? Dumnezeu să-l odihnească!

Ce veste tristă…Dumnezeu să îl odihnească în pace! Nu pot să cred!!! Un om extraordinar! Dumnezeu să-l odihnească! ? Doamne ferește, câți oameni mor atât de repede. Dumnezeu să fie cu el! Amin! Domnul să aibă grija de sufletul lui și să-l ducă în lumea celor buni și drepți! Amin! Dumnezeu să îl odihnească! Ce schimbat e în poză, cred că a fost bolnav”

Tags: