Life

Adriana Bahmuțeanu este în doliu. Prezentatoarea TV este devastată de vestea morții unei persoane de suflet

20.06.2020 | 18:55
Adriana Bahmuteanu este in doliu Prezentatoarea TV este devastata de vestea mortii unei persoane de suflet
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu este în doliu, după ce Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Profesionist “Doina Oltului” Slatina, a fost răpus de moarte, sâmbătă dimineață, 20 iunie 2020.

Prezentatoarea TV este devastată de vestea pierderii, ppentru că erau apropiați, iar el îi era foarte drag. De aceea, a transmis un mesaj sfâșietor, pe contul ei de Facebook, în care își exprimă sentimentele fără nicio perdea.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că, lui Costinel Alecsandrescu i s-a făcut rău, iar soția l-ar fi urcat în mașină pentru a ajunge cât mai repede la ambulanță. Din păcate, însă, bărbatul a murit în drum spre spital, la numai 46 de ani, cel mai probail, în urma unui infarct.

Adriana Bahmuțeanu este în doliu. Mesaj emoționant pentru Costinel Alecsandrescu

Printre cei care l-au cunoscut pe Costinel Alecsandrescu se  numără și Adriana Bahmuțeanu. Cei doi erau prieteni apropiați, iar vestea decesului a căzut ca un trăsnet peste vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT

Vedeta a transmis un mesaj sfâșietor, pe contul său de Facebook, la aflarea veștii care a zdruncinat-o. Drum lin printre stele, Costinel Alecsandrescu, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Ai fost un om bun, un profesionist adevărat, ți-a plăcut să guști viața, ai dat piept și cu necazurile și ai trecut cu brio un lung șir de procese și nedreptăți! Și când totul părea că merge bine…

ADVERTISEMENT

Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de repede și atât de tânăr… ce e viața asta”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Lui Costinel i s-a făut rău chiar acasă, la Tufeni. Soția a sunat la 112, dar a şi plecat spre Slatina, imediat după. La Şerbăneşti s-a intersectat cu un echipaj de salvare şi s-a făcut transferul pacientului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Costinel Alexandrescu a intrat în stop cardio-respirator şi, deşi s-a încercat resuscitarea, nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT