Life

Adriana Bahmuțeanu îi face praf pe Rafaelo și Jador! Ce spune despre Livian și Bianca: „ Câștigătorii de la Puterea Dragostei vor fi …”

24.07.2020 | 11:06
Adriana Bahmuțeanu îi face praf pe Rafaelo și Jador! Ce spune despre Livian și Bianca: „ Câștigătorii de la Puterea Dragostei vor fi ...”
Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri despre show-ul Puterea Dragostei
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu susține că Rafaela, fostul concurent de la Puterea Dragostei este prefăcut și nu îl consideră un om sincer.

De altfel, fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a dat cu părerea și despre finala Puterea Dragostei, iar în opinia ei, câștigători vor fi tot Bianca și Livian, despre care consideră că sunt îndrăgostiți cu adevărat și merită să fie  câștigători.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare tv este fan înfocat al emisiunii de la Kanal D și aproape că nu ratează nicio emisiune.

Adriana Bahmuțeanu, despre Rafaelo, Jador și câștigătorii de la Puterea Dragostei

Vedeta susține sus și tare că Rafaelo nu este o persoană sinceră și a mărturisit că nu-l prea are la suflet pe artistul care a spart topurile după ce a lansat piesa cu Vulpița de la Acces Direct. Adriana Bahmuțeanu consideră că Rafaelo a participat la show-ul de la Kanal D doar pentru a se face remarcat, iar acum se bucură de popularitate tocmai datorită aparițiilor televizate. Ce-i drept, emisiunea Puterea Dragostei poate fi o rampă de lansare pentru mulți tineri.

ADVERTISEMENT

De altfel, fosta prezentatoare de la Antena Stars nu are cuvinte de laudă nici la adresa lui Jador, un alt artist care se menține numărul 1 în tendințe cu melodiile pe care le lansează, la ora actuală fiind unul dintre cei mai ascultați cântăreți din România.

„ Nu mi-a plăcut Rafaelo de când l-am văzut la emisiune. Mi s-a părut că a intrat mai mult pentru a-și face reclamă, mi s-a părut fals, că nu caută o iubire. Apoi a început colaborarea cu Vulpița și am avut și confirmarea. A făcut totul pentru celebritate, încercând să urmeze modelul Jador. De fapt, mulți au încercat să-l imite pe Jador”, este de părere Adriana Bahmuțeanu.

 

View this post on Instagram

 

Doamne, oare când aduci lumea la normal?! 😷

A post shared by RAFAELO. (@rafaelo.ro) on

”Îi susțin pe Bianca și Livian. De ce? Pentru că sunt un cuplu frumos. Livian e băiat deștept, care știe să se poarte cu o femeie, ceea ce nu e puțin lucru. Plus că are și stofă de vedetă TV. Bianca e o fetiță care s-a transformat în femeie chiar în fața telespectatorilor, la Puterea Dragostei. Mi-a plăcut că a luptat pentru dragostea ei. Eu cred căpovestea lor ar putea deveni o adevărată telenovelă, nu știu, poate un reality-show sau ceva de genul ăsta, separat de Puterea Dragostei”, a declarat Adriana Bahmuțeanu despre Livian și Bianca, cei mai favoriți concurenți ai emisiunii.

ADVERTISEMENT

Show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D

Adriana Bahmuțeanu nu este singura susținătoare a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Show-ul se bucură de succes în toată țara. Emisiunea concurs este de fapt un show matrimonial care a fost prezentat timp de două sezoane Andreea Mantea, iar cel de-al treilea sezon va fi moderat de Cristina Dorobanțu, fostă concurentă Bravo, ai Stil!  Câștigatorii primului sezon sunt Bianca Comănici și Bogdan Mocanu.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri