Life

Adriana Bahmuțeanu intră în politică! Unde și din partea cărui partid candidează fosta prezentatoare tv

18.08.2020 | 20:10
Adriana Bahmuteanu intra in politica Unde si din partea carui partid candideaza fosta prezentatoare tv
Adriana Bahmuțeanu, candidată la primăria sectorului 1. Sursa foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu intră în politică! Anunțul a fost făcut chiar de fosta prezentatoare de televiziune, spre surprinderea tuturor.

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie primarul sectorului 1

Vedeta tv vrea să fie primarul sectorului 1, la cârma căruia se află acum pesedistul Dan Tudorache. Pentru sectorul 1 există o bătălie destul de strânsă, fiind aruncate cele mai grele nume din politică, iar Adriana devine pata de culoare a acestor alegeri din nordul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Bahmuțeanu va fi sprijinită de Partidul Ecologist Român, iar printre prioritățile acesteia se numără protejarea mediului înconjurător și a animalelor.

Jurnalista și-a depus candidatura la Circumscripția Electorală nr. 1 din București, iar începând de astăzi este candidat cu acte în regulă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai mult timp, Bahmu a vorbit despre posibilitatea de a intra în politică, însă nimeni nu a luat-o atunci în serios căci nici ea nu era foarte convinsă că va face asta.

„M-ar tenta. Sincer, cred că aș putea să fac lucruri bune și nu cum fac alții: numai dau din gură și atât, telepoliticieni d-ăștia. Dar nu împărtășesc aceleași opinii cu soțul meu sau același culoar. Eu sunt mai ”comunistă” de felul meu, am rămas cu sechele din copilărie”, spunea acum ceva vreme fosta vedetă OTV.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, la PNL sector 2

Jurnalista în vârstă de 46 de ani nu este singurul nume din showbiz care se implică în alegerile electorale din acest an. Din partea PNL a apărut o altă surpriză: Brigitte Pastramă, fosta nevastă a tenismenului Ilie Năstase.

Chiar dacă Brigitte nu și-a anunțat încă vreo candidatură, ea s-a înscris în PNL și este, deocamdată, o apropiată, poate chiar consilieră, de-ale lui Dan Cristian Popescu, favorit pentru sectorul 2.

ADVERTISEMENT

Pastramă a fost bine primită de membrii partidului condus de Ludovic Orban, iar unul dintre lideri, Virgil Guran, a declarat că este convins că Brigitte va reuși să convingă multă lume să voteze cu PNL la toamnă.

 

ADVERTISEMENT