Life

Adriana Bahmuțeanu, iritată de o decizie luată de magistrați față de Silviu Prigoană: ”Copiii au suferit destul”

Adriana Bahmuțeanu este foc și pară după ce judecătorii au luat o decizie neașteptată față de Silviu Prigoană și cei doi băieți pe care-i au împreună. Vedeta este obligată să petrecea timp cu fostul de partener de viață la unele ocazii speciale.
14.06.2021 | 19:38
Adriana Bahmuteanu iritata de o decizie luata de magistrati fata de Silviu Prigoana Copiii au suferit destul
ADVERTISEMENT

Jurnalista a mărturisit că există o hotărâre judecătorească care spune că foștii soți trebuie să stea în aceeași încăpere de zilele de naștere ale lor, dar din păcate, omul de afaceri nu este deloc de acord cu această decizie și cu multe altele de până acum.

Afaceristul și frumoasa brunetă nu pot ajunge la nicio înțelegere de când drumurile lor s-au separat. Adriana Bahmuțeanu susține că fostul soț ignoră deciziile magistraților și dorințele copiilor, în ciuda faptului că vedeta a lăsat garda jos.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu, supărată pe Silviu Prigoană. E vorba de o decizie judecătorească

Adriana Bahmuțeanu îi trimite frecvent fostului partener de viață mesaje și notificări, dar se pare că afaceristul refuză orice fel de numitor comun. Din păcate, cei care au cel mai mult de suferit sunt cei doi băieți, Eduard și Maximus.

Copiii au rămas în grija lui Silviu Prigoană, care a obținut custodia lor în urmă cu câțiva ani, în timp ce bruneta a primit drept de vizită.

ADVERTISEMENT

„Este o hotărâre a instanței în care se spune că la zilele de naștere ale părinților, copiii vin la fiecare părinte și petrec ziua de naștere împreună cu părintele respectiv și cu celălalt părinte. Nu știu cum se va rezolva.

Eu aș vrea să ajungem la o înțelegere normală și ar fi foarte bine să avem o relație ca între părinți, ca acești copii să nu aibă de suferit.

ADVERTISEMENT

Că au suferit destul. Nu reușesc să obțin o comunicare cu fostul meu soț, un dialog așa cum ar trebui. Ar trebui să se înțelepțească, să îi vină mintea la cap. Nu se poate discuta. Primesc doar niște notificări, refuza orice dialog.

Chiar acum am cerut să ni se facă nouă consiliere ca părinți. Eu vreau să avem un dialog și să ne fie bine”, a spus Adriana Bahmuțeanu, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu, denigrată în fața copiilor de către fostul soț

Bruneta speră la o înțelegere amiabilă cu fostul partener de viață, însă spune că de fiecare dată afaceristul vine cu tot felul de motive și pretexte. La fel s-a întâmplat acum cu vacanța celor mici, care ar trebui să stea la jurnalistă în următoarele 3 săptămâni.

Silviu Prigoană nu este de acord ca cei mici să ajungă la fosta soție pentru că încă nu au terminat școala. În plus, Adriana Bahmuțeanu susține că este denigrată în fața copiilor, când ea și-ar dori să îngroape securea războiului dintre ei.

Ambii soți și-au refăcut viața sentimentală, dar disputele dintre tot nu încetează. Frumoasa brunetă și omul de afaceri s-au despărțit definitiv după cel de-al cincilea divorț, care a avut loc în anul 2014.

ADVERTISEMENT
Tags: