Life

Adriana Bahmuțeanu, acuzații grave în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian: „O să se mușamalizeze tot”

Adriana Bahmuțeanu lansează acuzații grave în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian și dezvăluie care au fost marile supărări din viața artistului. Cântărețul avea niște dorințe uriașe.
16.11.2021 | 12:17
Adriana Bahmuteanu acuzatii grave in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian O sa se musamalizeze tot
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian, susținând că nu vom ști cu adevărat cauza reală a decesului marelui artist. Jurnalista este convinsă că ancheta morții lui se va mușamaliza, deoarece sunt implicați anumiți oameni ce nu au cum să dea socoteală în fața legii.

Bahmu i-a luat un interviu îndrăgitului interpret de muzică folclorică cu câteva săptămâni înainte să moară. Adriana își amintește că Petrică avea multe vise, pe care nu a mai apucat să le vadă îndeplinite, dar și o serie de supărări.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult îl supăra că nu putea să meargă la spectacole din cauza pandemiei. De problemele sale de sănătate nu s-a plâns foarte tare. N-a zis că suferă nici măcar când era internat în spitalul în care a muri.

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Trebuie luat tot circuitul, tot lanțul”

Adriana a aflat că artistul ar fi suferit în tăcere în camera hiperbară unde se afla, considerat un loc de groază de unii, mai ales pentru starea de sănătate în care se afla muzicianul.

ADVERTISEMENT

„El era supărat că nu putea să-și facă meseria. Nu l-am simțit bolnav. Își dorea foarte mult să cânte. Voia să călătorească, să meargă în vacanțe, să facă tot ce nu a apucat în viața lui”, își amintește Adriana ultima discuție purtată cu Petrică Mîțu Stoian, în exclusivitate pentru FANATIK.

Legat de deces, vedeta lansează acuzații grave la adresa celor care l-au tratat. Adriana spune că trebuie urmărit tot circuitul internării și modul în care a fost tratat Petrică, după ce au apărut informații că ar fi primit o supradoză de anticoagulante.

ADVERTISEMENT

„O să se mușamalizeze tot. Ideea e că trebuie luat tot circuitul, tot lanțul. E o mega afacere la mijloc și sunt implicate nume grele. Nu o să vedem arestări în acest caz. În primul rând, nu avem toate rezultatele analizelor. Pe el a început să îl doară în piept când se afla în spital, în camera aceea. Nu le-a spus medicilor ca să nu îi panicheze. Avea uneori impresia că doar i se pare că îl doare. El a ascuns durerile față de doctori”, a mai povestit Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK.

Petrică și Niculina Stoican nu se dușmăneau: „Mai aveau mici divergențe”

Realizatoarea tv este convinsă că în acest caz este vorba despre malpraxis, având în vedere că dacă se confirmă ipoteza supradozării cu anticoagulante, ar trebui trași la răspundere doctorii care i-au administrat acest tratament.

ADVERTISEMENT

Cât despre scandalul izbucnit după moartea lui Mîțu Stoian, Adriana susține că el îl știa foarte bun prieten cu Niculina Stoican, iar ce a apărut în ultima vreme este doar o umflare a subiectului.

„Ei erau un cuplu pe scenă. Mai aveau mici divergențe, dar nici pe departe să nu se înțeleagă sau să se dușmănească așa cum se spune acum. Întotdeauna vor fi orgolii între artiști”, a completat Bahmu.

ADVERTISEMENT