Life

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații după ce s-a logodit la 48 de ani: ”Ne mai dorim un copil”

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul ei iubit, George. Vedeta a declarat că se simte foarte fericită și spune că își mai dorește încă un copil, alături de noul bărbat din viața ei.
27.07.2022 | 18:46
Adriana Bahmuteanu primele declaratii dupa ce sa logodit la 48 de ani Ne mai dorim un copil
Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu George. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit azi, 27 iulie 2022, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în cadrul unei biserici din București. Chiar dacă a mai trecut pe la altar și în trecut și are la activ căsnicii eșuate, vedeta încă mai crede în instituția căsătoriei. Bărbatul care a convins-o să se cunune din nou se numește George. Acesta se află venit din America într-o vacanță. Chiar dacă se cunosc de puțin timp, iar până acum nu au dat de înțeles că ar fi ceva între ei, iată că relația lor este una de viitor.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul ei iubit, George

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, este extrem de fericită. Bruneta a fost azi la biserică, unde i-a jurat iubire și credință în fața lui Dumnezeu, noului bărbat din viața ei. Până mai ieri, vedeta se temea pentru viața ei, din cauza fostului ei iubit grec, iar acum a ajuns la altar cu altcineva. Contactată de FANATIK, Adriana Bahmuțeanu a făcut primele declarații legate de logodna cu noul ei partener de viață.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericită. Ce să mai spun? Suntem foarte fericiți împreună. Bineînțeles că am făcut acest gest pentru că mai am încredere în instituția căsătoriei”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ba chiar, ajunsă la 48 de ani, Adriana Bahmuțeanu este decis ca, alături de George, să formeze o familie completă. Iar asta înseamnă că și-a făcut planuri cu privire la o nouă naștere…

ADVERTISEMENT

”Ne dorim foarte mult o familie. ne mai dorim și un copil. Avem deja, trei copii și ne mai dorim unul (Bahmu are doi bieți, iar George unul, n. red.). Acum suntem la restaurant și petrecem”, au fost primele cuvinte rostite de Adriana Bahmuțeanu, la scurt timp după ce s-a aflat că s-a logodit cu George, noul bărbat din viața ei, care i-a cucerit inima.

Adriana Bahmuțeanu și George, vacanță împreună imediat după ce s-au cunoscut

Cu doar câteva zile în urmă, Adriana Bahmuțeanu și George au ocolit subiectul privind relația lor și au ascuns ceea ce este cu adevărat între ei. Într-o intervenție la Antena Stars, George a mărturisit că a cunoscut-o pe Adriana în urmă cu mai puțin de trei luni, dar nu a vorbit despre relația de dragoste dintre ei. Ba chiar, susținea el acum câteva zile, erau doar ”amici” apropiați.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut prin ceva prieteni comuni din SUA , trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (legat de o relație de dragoste, n. red.).

Sunt și eu în vacanță (…) Nu avem niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă”, a declarat George la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbrăcat Adriana Bahmuțeanu pentru logodna cu George

Adriana Bahmuțeanu a ales să poarte la logodna cu George o pereche de pantaloni lungi, eleganți, de culoare albă, asortați cu o bluză de aceeași culoare, iar pe umeri cu niște volane de culoare roz. La ținuta aceasta, Adriana și-a pus în picioare o pereche de sandale cu toc.

Femeie cochetă, din vestimentația lui Bahmu nu au lipsit accesoriile de lux. Bruneta și-a pus la gât două coliere din perle, iar în mână a avut pe parcursul ceremoniei un buchet superb de flori. Acesta a fost alcătuit cu trandafiri albi.

Nici noul ei partener de viață nu a fost mai prejos. George, cel care a dus-o iar în fața preotului s-a îmbrăcat cu o pereche de jeanși albaștri și o cămașă în  aceeași culoare. De-a lungul ceremoniei, vizibili emoționați, cei doi proaspăt logodnici, au zâmbit tot timpul.

ADVERTISEMENT
Tags: