Life

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, detalii despre nuntă. Câți invitați vor avea: “Nu contează numărul”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au oferit detalii despre nuntă. Când va fi evenimentul și câți invitați sunt așteptați.
10.06.2023 | 14:22
Adriana Bahmuteanu si George Restivan detalii despre nunta Cati invitati vor avea Nu conteaza numarul
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, detalii despre nuntă. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au oferit câteva detalii despre nuntă, care va avea loc peste câteva luni, și au dezvăluit câte persoane sunt așteptate la eveniment. În această primăvară, cei doi s-au căsătorit religios în Ucraina.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au dezvăluit detalii despre nuntă. Câț invitați vor avea cei doi

Cu mai bine de o lună în urmă, Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei, George Restivan, s-au căsătorit în Ucraina, la o biserică, iar totul a fost ținut secret. Cei doi au vorbit despre eveniment abia după ce acesta a avut loc.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei vor mai face o nuntă și în această toamnă, de data aceasta alături de prietenii apropiați, iar acum stabilesc toate detaliile pentru acest eveniment.

La nuntă, cei doi vor avea 100 de invitați, după cum au declarat în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Din moment ce doar cei dragi vor fi invitați, fosta soție a lui Silviu Prigoană și actualul ei partener nu au pretenția să primească dar de nuntă.

ADVERTISEMENT

“Vom avea maxim 100 de invitați, doar prietenii foarte apropiați. O să fie o petrecere doar cu prietenii cu care o să ne simțim bine. Dacă are, are, dacă nu, aia e. Nu facem cu plicul”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

De asemenea, George Restivan a declarat că este importantă calitatea și nu numărul mare de invitați. “Nu contează numărul, calitatea. Nu ne interesează (n.r. darul de nuntă). Nu avem nicio așteptare”, a adăugat George Restivan.

ADVERTISEMENT

Ce au spus cei doi despre luna de miere

Deocamdată, ce doi îndrăgostiți nu știu data exactă la care va avea loc evenimentul. În plus, nu s-au gândit nici unde vor pleca în luna de miere, dar oricum merg destul de des în călătorii.

“Urmează! Nu am făcut încă petrecerea, la toamnă undeva, nu știm, o să vedem. Noi suntem într-o continuă lună de miere, dar o să vedem. Toate la timpul lor!”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT

Înainte de a se căsători religios în Ucraina, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au spus că au decis să amâne nunta. Până la urmă, cei doi s-au răzgândit și au mers să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, iar petrecerea va avea loc la toamnă.

Cei doi soți au vrut ca nunta în Ucraina să fie secretă pentru a nu fi opriți la graniță. În plus, fosta prezentatoare TV a vrut dintotdeauna o nuntă precum cele din basme.

ADVERTISEMENT