Life

Ce face acum fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Eliza are 17 ani

În 2005, Adriana Iliescu devenea cea mai bătrână mamă din România. Fiica sa, Eliza, are acum 17 ani și planuri mari de viitor. Tânăra vrea să-i calce pe urme celei care a adus-o pe lume. 
16.01.2022 | 18:40
Ce face acum fiica Adrianei Iliescu cea mai batrana mama din Romania Eliza are 17 ani
Fiica Adrianei Iliescu are acum 17 ani. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 66 de ani, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În urma acestui eveniment, femeia a obținut un record mondial la acest capitol, numele și povestea sa fiind extrem de cunoscute.

Fiica Adrianei Iliescu are acum 17 ani

Însă timpul a trecut și a făcut ca micuța Adrianei să se transforme acum într-o adevărată domnișoară. Eliza a ajuns la pragul adolescenței, împlinind chiar pe 16 ianuarie vârsta de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Eliza este acum elevă a Liceului ”Dimitrie Paciurea”, profil Uman, clasa de Filologie și spune că are planuri mari de viitor, mama sa învățănd-o mereu să se descurce singură în viață.

După examenul de Bacalaureat, fiica Adrianei Iliscu își dorește să studieze la două facultăți, urmând ca mai apoi să ducă meseria mamei sale mai departe. Tânăra visează la o carieră în învățământul românesc.

ADVERTISEMENT

Eliza a acceptat cu greu faptul că nu-și va cunoaște tatăl niciodată

Până la acest moment, Adriana Iliescu și-a crescut singură fiica și a încercat să îi explice că se vor avea mereu doar una pe cealaltă și asta pentru că ea e venit pe lume printr-un procedeu mai special.

”Elizei i s-a explicat procedeul (n.r. prin care a fost născută) pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

ADVERTISEMENT

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat”, au declarat apropiații celei mai bătrâne mame din România, conform Cancan.

Eliza s-a arătat înțelegătoare însă doar până la momentul în care a aflat că nu-și va cunoaște niciodată tatăl. Acela a fost, atât pentru ea, cât și pentru Adriana Iliescu, un impas al vieții, greu de gestionat.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, adolescenta a acceptat cu greu ideea că nu va avea alături o figură paternă, însă se bucură că cel care a botezat-o îi este foarte aproape și acoperă lipsa tatălui din viața ei.

”A avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă”

”Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Elizei a fost nevoită să accepte în cele din urmă.

Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape, iar pe el îl vede că pe o figură paternă”, au mai adăugat apropiații celor două.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Un nou sistem de siguranță pentru mașini. Va deveni obligatoriu în iulie
Un nou sistem de siguranță pentru mașini. Va deveni obligatoriu în iulie
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil