Life

Adriana Iliescu, veste cumplită. Ce se întâmplă cu moștenirea fiicei sale, Eliza

17.02.2021 | 15:54
Adriana Iliescu veste cumplita Ce se intampla cu mostenirea fiicei sale Eliza
Adriana Iliescu, veste cumplită. Ce se întâmplă cu moștenirea fiicei sale, Eliza. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu a primit o veste cumplită legată de moștenire, care ar fi trebuit să ajungă la Eliza, fiica ei în vârstă de 16 ani. Cea mai bătrână mamă din România a fost executată silit de rudele sale, cu care a avut proces la tribunal. 

La 82 de ani, fosta profesoară de limba română a primit o înștiințare de executare silită care a venit prin intermediul Administrației Finanțelor Publice, Sector 6. Bătrâna a pierdut procesele legate de averea Elizei.

ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu a depus o contestație la executare, aceasta urmând să fie soluționată de Judecătoria Bălcești peste o săptămână.

Adriana Iliescu, veste cumplită. Ce se întâmplă cu moștenirea fiicei ei, Eliza

Adriana Iliescu trece prin momente de coșmar. Fosta profesoară și autoare de cărți pentru copii a fost executată silit, iar moștenirea nu îi va rămâne Elizei, fiica ei în vârstă de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Bătrâna a depus o contestație la executare împotriva Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București – Administrația sector 6 a Finanțelor Publice și urmează să fie soluționată peste o săptămână.

Procesul a venit după ce Adriana Iliescu a aflat că trebuie să plătească cheltuieli de judecată și de executare silită din cauza faptului că a pierdut ultima șansă de a moșteni averea, care ar fi vrut să-i rămână Elizei. Datoria bătrânei se ridică la 2.000 de lei, potrivit informațiilor transmise de WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu a încercat să lupte timp de câțiva ani cu rudele la tribunal, însă nu a reușit să facă nimic până la momentul actual. Aceasta își întreține fiica doar din pensie, fiind mult prea mică pentru a putea suprota toate cheltuielile de judecată.

Fosta profesoară a început să aibă probleme în urmă cu 16 ani, atunci când a moștenit de la părinți o proprietate din comuna Bălcești. De atunci, femeia a intrat într-un scandal cu rudele ei, care dețineau un teren lângă proprietate și pe care l-au vândut, fără a-i lăsa acces din drumul principal.

ADVERTISEMENT

Femeia și-a dat rudele în judecată și nu a reușit să câștige niciun proces, din nefericire, ajungând să fie executată silit chiar de către membrii familiei. Eliza va rămâne cu cele două apartamente pe care mama ei le deține în Capitală, ca să poată avea posibilitatea de a se întreține singură, după ce mama ei nu va mai fi.

ADVERTISEMENT