News

Adriana Săftoiu, critici dure după cazul de la Caracal: ”Este impardonabil”

03.08.2019 | 12:08
Adriana Saftoiu critici dure dupa cazul de la Caracal Este impardonabil

Deputat PNL Adriana Săftoiu a criticat modul în care a fost anunțată familia Alexandrei Măceșanu că oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă prezintă ADN-ul fetei.

Adriana Săftoiu, declarații surprinzătoare despre cazul de la Caracal

Adriana Săftoiu a vorbit despre modul în care a fost anunțată familia Alexandrei Măceșanu despre prezența ADN-ului fetei pe oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Deputatul PNL spune că nenorocirile de la ”casa groazei” nu ar fi avut loc dată autoritățile nu se făceau că nu văd clanurile interlope din Caracal sau rețeaua de trafic de prostituție.

Ministrul Justiției Ana Birchall este cea care a anunțat familia Măceșanu că pe oasele din butoiul din curtea lui Dincă a fost găsit ADN-ul Alexandrei. Adriana Săftoiu spune că este ”impardonabil” faptul că părinții adolescentei au fost anunțați prin telefon. „Cât despre modul în care au fost anunţaţi părinţii prin telefon… impardonabil.”, a scris Adriana Săftoiu pe contul personal de Facebook.

Deputatul PNL crede că demisia autorităților e prea puțin
Adriana Săftoiu a criticat modul în care a fost anunțată familia Alexandrei de prezența ADN-ului, prin telefon. Sursa foto: Agerpres.com

Adriana Săftoiu spune că cei care s-au făcut că nu văd sunt ”complicii monstrului”

„Toate nenorocirile din curtea aceea nu puteau avea loc dacă autorităţile nu se făceau că nu văd dispariţiile, violenta, reteaua de trafic de prostituţie. Monstrul acela a făcut toate nenorocirile pentru că dispariţia unei fete nu ii deranja cu nimic pe cei care ar fi trebuit să acţioneze. A găsit mediul potrivit pentru a face toate atrocităţile.”, a mai scris deputatul PNL.

Adriana Săftoiu a mai spus că toți care au închis ochii în ziua în care Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă ”cu iubitul” sunt ”complicii monstrului”. Simpla lor demisie e prea puțin. „Toţi cei care s-au făcut că nu văd, că nu înţeleg, că ştiu ei că a făcut fata ceva dacă a fost răpită, a dispărut cu “iubitul” si se întoarce ea, sunt complicii monstrului. Si demisia e prea puţin. Mi-e teamă că o dată ce se declară “caz rezolvat” reţelele îşi vor vedea liniştite de drum.”, a încheiat Adriana Săftoiu.