Life

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a publicat prima ecografie a bebelușului ei: “Am emoții, vă spun sincer”

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a publicat prima ecografie a bebelușului ei și al logodnicului ei.
24.11.2022 | 07:14
Adriana Simionescu fiica cea mica a lui Adrian Minune a publicat prima ecografie a bebelusului ei Am emotii va spun sincer
Adriana Simionescu a făcut publică ecografia bebelușului ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adriana Simionescu a publicat prima ecografie a bebelușului ei, la câteva săptămâni după anunțul sarcinii. Fiica cea mică a lui Adrian Minune se bucură de clipe de vis în viața ei.

Adriana Simionescu, imagine cu prima ecografie a bebelușului ei

Fiica îndrăgitului manelist se bucură de o perioadă foarte frumoasă. În urmă cu câteva săptămâni, Adriana Simionescu a anunțat că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Acum, tânăra și-a împărtășit bucuria cu fanii de pe rețelele de socializare. Aceasta apare alături de sora ei mai mare, Karmen, iar împreună țin în mână ecografia bebelușului Adrianei.

În dreptul imaginii cu ecografia, Adriana Simionescu a scris un mesaj emoționant.

“Sunt fericită să vă anunț despre această minune care mi se întâmplă! Am emoții, vă spun sincer! Este o etapă nouă din viața mea, care vine cu multe schimbări!

ADVERTISEMENT

Nu mai puteam ține secret față de voi.. așa că VOI DEVENI MĂMICĂ”, a scris fiica cea mică a lui Adrian Minune pe Instagram, la descrierea fotografiei.

Ce mesaj i-a transmis Karmen Simionescuu surorii ei

Karmen Simionescu a felicitat-o pe sora ei pentru sarcină și este foarte fericită de când a aflat că va deveni mătușă.

ADVERTISEMENT

În dreptul unui clip video în care apare alături de fiica ei, dar și de sora ei, vedeta a scris și ea un mesaj emoționant.

De asemenea, sora mai mare a Adrianei Simionescu i-a asigurat pe internauți că vor afla dacă bebelușul va fi fetiță sau băiat atunci când va veni momentul.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta a ținut să-i mulțumească medicului care se ocupă de sarcina surorii sale.

“Sunt mandră să vă spun că O SĂ FIU MĂTUȘA KARMEN! Am ajuns la o nouă etapă a vieții în care nu mai facem noi prostii, ci va trebui sa fim polițiste între ai noștri copii. Ce poate fi mai frumos?

Mulțumim domnului doctor că ne asigura lunar că bebe e ok! Revenim cu gender reveal când aflăm dacă Sofi va avea un verișor sau o verișoara! Love.”, a transmis Karmen Simionescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🎙KARMEN (@karmen)

Adriana Simionescu și logodnicul ei, nevoiți să amâne nunta

Adriana Simionescu și logodnicul ei, Nicu, urmează să se căsătorească, după ce și-au amânat nunta care ar fi trebuit să aibă loc încă de anul trecut.

Cei doi au fost nevoiți să amâne marele eveniment din cauza faptului că a avut loc un deces în familie.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune și viitorul ei soț își doresc o nuntă tradițională, ci bucate românești, dintre care nu vor lipsi sarmalele.

De asemenea, pe 9 decembrie, Adriana Simionescu va marca un alt moment important, și anume împlinirea vârstei de 20 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: