Life

Adriana Stere de la Pro TV, însărcinată pentru a cincea oară. Ce nume special a ales pentru fetiță

22.10.2020 | 17:15
Adriana Stere de la Pro TV insarcinata pentru a cincea oara Ce nume special a ales pentru fetita
Adriana Stere, însărcinată pentru a patra oară. Ce nume special a ales pentru fetiță. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Adriana Iovi – Stere, corespondentul știrilor Pro TV, a anunțat că este însărcinată pentru a cincea oară într-un mod inedit, dezvăluirea fiind făcută în mediul online. Jurnalista a postat o imagine sugestivă cu 6 ace de siguranță, în interiorul unuia fiind unul mai mic, semn că va deveni mamă în curând.

Vedeta este gravidă în patru luni, precizând că a rămas însărcinată după doi ani de eforturi și tratamente. Știrista în vârstă de 38 de ani a rămas însărcinată prin fertilizare în vitro, mărturisind că cel de-al cincilea copil este o fetiță care va primi un nume special.

ADVERTISEMENT

„BREAKING NEWS!!! Căutăm apartament cu 4 camere sau casă în cartierul Berceni. Să fie puțin roz”, a fost mesajul lăsat de Adriana Stere pe Facebook, în dreptul imaginii cu acele de siguranță.

Adriana Stere, gravidă a cincea oară. Vedeta va avea o fetiță

Corespondentul de la Pro TV a mărturisit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” că micuța care va veni pe lume în prima parte a anului viitor este foarte așteptată, mai ales de soțul ei, Vali Iovi – Stere, care a mai vrut o fetiță. Adriana Stere are o fată și trei băieți, doi dintre aceștia fiind gemeni.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a hotărât deja în privința numelui pe care-l va purta cel de-al cincilea copil și a anunțat că va primi la naștere prenumele Iris Adriana. Micuța a fost extrem de dorită, jurnalista declarându-se extrem de fericită că va deveni din nou mamă.

BREAKING NEWS!!!Căutăm apartament cu 4 camere sau casă în cartierul Berceni. Să fie puțin roz 😂!

Geplaatst door Adriana Iovi-Stere op Dinsdag 20 oktober 2020

E cel mai dorit copil. S-a întâmplat după doi ani de eforturi. Este o fertilizare, nu prima încercare, dar cea norocoasăÎnsă, este o sarcină cu risc. Eu știu să fac cel mai bine știri și copii!

ADVERTISEMENT

Poate știați că aripa tânără de la mine de acasă înseamnă deja trei băieți și o fetiță… Ei bine, vă anunț că, de câteva luni, vin în știri la pachet cu o bebelușă  foarte dorită și mult așteptată. Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că sunt mai nou, doi-în-unu.

Dar acum… puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni.

ADVERTISEMENT

Copilașul nostru cu numărul 5 și-a croit drum într-o vreme în care lumea, așa cum o știm, a început să dispară. Am purtat-o cu mine discret, ca pe un secret că în noi mereu crește speranța și că lupta nu e pierdută.

Și, până se naște, bulgărașul de viață îmi va fi aliat în a-i ajuta pe oameni să înțeleagă ce important e să aibă grijă de ei. Dacă eu și familia mea am putut, poate oricine!”, a mărturisit Adriana Stere într-un interviu pentru depici.ro

Corespondentul știrilor Pro TV a devenit ultima oară mamă în urmă cu cinci ani când a adus pe lume o pereche de gemeni, băieți. De asemenea, aceasta mai are un băiat pe nume Cezar (12 ani) și o fată, Iulia, în vârstă de 10 ani.

ADVERTISEMENT