Life

Adriana Trandafir, căsnicie de aproape 23 de ani. Cine este soțul actriței, cu care are și o fată

Adriana Trandafir a trecut printr-un divorț, însă în prezent se bucură de una dintre cele mai lungi relații din showbiz-ul românesc.
23.09.2021 | 15:50
Adriana Trandafir casnicie de aproape 23 de ani Cine este sotul actritei cu care are si o fata
Adriana Trandafir, căsnicie de aproape 23 de ani. Cine este soțul actriței, cu care are și o fată. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Actrița și concurenta de la Asia Express este căsătorită de aproape 23 de ani cu alesul inimii sale, Bogdan. Relația lor este numai lapte și mereu, dovadă că mai au puțin foarte până la nunta de argint.

Vedeta de la Antena 1 este răsfățată de soțul ei, care obișnuiește să-i facă tot felul de surprize sau să-i scrie bilețele. Bărbatul seamănă fizic foarte mult cu chef Cătălin Scărlătescu cu care este confundat adesea.

ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir se amuză pe seama acestei situații și chiar îl numește uneori „chef”, dovadă că actrița are un simț al umorului foarte dezvoltat.

Adriana Trandafir, la un pas de nuntă de argint. Cine este soțul concurentei de la Asia Express

„20 împreună la bine și la greu! Mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit ca Bogdan să facă parte din acest miracol!”, scria Adriana Trandafir pe rețelele de socializare, în anul 2018.

ADVERTISEMENT

Iată că de atunci au mai trecut 3 ani și actrița se apropie cu pași repezi de celebrarea nunții de argint. Peste 2 ani concurenta de la Asia Express și soțul ei, Bogdan, împlinesc 25 de ani de când și-au unit destinele.

Vedeta din serialul „Fructul oprit” a mărturisit în urmă cu ceva vreme că nu exclude posibilitatea reînnoirii jurămintelor, asta pentru că are o relație excelentă cu tatăl fiicei sale, Maria Speranța.

ADVERTISEMENT

Cele două fac echipă bună în competiția Asia Express 4, de la Antena 1, fata actriței publicând de-a lungul timpului mai multe imagini în care apar părinții săi.

Adriana Trandafir, soțul și fiica lor
Adriana Trandafir, soțul și fiica lor. Sursa foto: Instagram.com

Adriana Trandafir, despre secretul unui mariaj de circa 25 de ani

Adriana Trandafir are o relație frumoasă și solidă cu partenerul ei de viață, Bogdan, alături de care a reușit să treacă peste problemele din trecut: primul mariaj și faptul că și-a pierdut băiatul, pe Ștefan, în momentul divorțului.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit în urmă cu ceva vreme și care este secretul pe care se bazează în relația cu soțul ei, precizând că meseriile diferite au ajutat foarte mult.

„Nu există niciun secret. Poate longevitatea e direct profesională cu înțelepciunea și cu experiențele acumulate, trăite împreună. Faptul că nu avem aceeași meserie este foarte important. 

E foarte dificil să ai un om lângă tine care nu face parte din lumea asta, să te înțeleagă. Suntem înțelepți o dată cu vârstă și e important să te mai ierți și pe tine, nu numai pe alții”, spunea actrița în trecut pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: