Life

Adriana Trandafir, diagnosticată cu coronavirus. În ce stare se află actrița: ”Îi țin pumnii”

22.06.2020 | 21:14
Adriana Trandafir diagnosticata cu coronavirus In ce stare se afla actrita Ii tin pumnii
ADVERTISEMENT

Renumita actriță Adriana Trandafir a fost diagnosticată recent cu noul tip de coronavirus fiind deja internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

Vestea tristă a fost împărtășită de actorul Ion Haidu pe una dintre paginile sale de socializare unde a ținut să precizeze că se roagă ca Adriana Trandafir să treacă cât mai repede peste acest virus care a pus stăpânire pe mai multe vedete în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Totodată, renumitul actor, cunoscut de prieteni ca Ucu, a ținut să transmită și un advertisment pentru toți cei care până acum nu au crezut în existența virusului care a apărut pentru prima oară în China, la finalul anului trecut, adică acum mai bine de 6 luni.

Adriana Trandafir, infectată cu COVID-19. Actrița este în spital

„În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă!

ADVERTISEMENT

Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”, a scris actorul Ion Haiduc pe pagina sa de Facebook după ce a avut o convorbire telefonică cu Adriana Trandafir.

Actrița originară din Pitești nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, însă fanii s-au gândit la ea și i-au transmis mesaje de sănătate, încurajare și mai ales, să fie puternică pentru a învinge virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

„Adriana, multă sănătate să treci cu bine peste tot!”, „Sănătate și putere! Te îmbrățișez cu dor” sau „Îți trimit un hăhăit de râs din ăla de-al nostru, Adriana, să te faci bine. Sănătate! ❤”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit artista pe contul de socializare.

Adriana Trandafir nu este singura personalitate din țara noastră care a fost diagnosticată pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu sau Ozana Barabancea fiind alte vedete care au fost depistate cu acest virus.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prezentatoarea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, Alina Pușcaș, a declarat că s-a vindecat de această boală după ce a aflat că are acest virus în organism. Vedeta, la fel ca și Andrei Ștefănescu, a fost asimptomatică.

 

ADVERTISEMENT