Life

Adriana Trandafir, în lacrimi pe scena Te cunosc de undeva. Ce a făcut-o să plângă

28.04.2021 | 14:27
Adriana Trandafir in lacrimi pe scena Te cunosc de undeva Ce a facuto sa planga
Adriana Trandafir, concurentă la Te cunosc de undeva. Foto: bucureștiul.ro
ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir s-a emoționat până la lacrimi pe scena de la Te cunosc de undeva. Actrița a plâns datorită vorbelor frumoase pe care i le-au spus jurații și a avut la rândul ei un mesaj emoționant de adresat.

Imaginile cu artista în lacrimi vor fi difuzate de Antena 1 în gala de sâmbătă, 1 Mai. Adriana le-a mulțumit juraților pentru aprecierea pe care au manifestat-o față de ea în acest sezon și pentru tot sprijinul pe care l-a simțit din partea lor.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Romică Țociu din show-ul transformărilor de la Antena 1 nu și-a putut stăpâni lacrimile, potrivit promo-ului emisiunii de la Antenă.

Adriana Trandafir, s-a emoționat și i-a emoționat pe toți pe scena Te cunosc de undeva

„Vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că aprecierea voastră nu ține nici de vârstă, nu ține nici de pregătire, nu ține decât de emoție”, a spus Adriana Trandafir arătându-le întregul respect membrilor juriului.

ADVERTISEMENT

„Asta înseamnă Te cunosc de undeva”, i-a spus Ozana Barabancea, atinsă de vorbele actriței așa cum au fost impresionați, de altfel, și Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Cristi Iacob.

Actrița are o sensibilitate aparte

Nu este prima oară când actrița plânge în public atunci când vede cât de mult este iubită și apreciată pentru toată munca depusă.

ADVERTISEMENT

Adriana este o femeie extrem de sensibilă și încearcă să mascheze această sensibilitate prin umorul caracteristic, însă din când în când nu își poate stăpâni lacrimile, mai ales când acestea sunt de fericire.

Vedeta Antenei 1 a mai plâns în urmă cu câteva săptămâni într-un live pe care l-a făcut Pepe pe pagina sa de Youtube, când a văzut reacțiile internauților la prezența ei și a lui Romică în respectivul show online.

ADVERTISEMENT

Pepe a vrut să îi demonstreze că este iubită de un număr mare de persoane, discuția pornind de la faptul că actorii simt nevoia să susțină spectacole la teatru în fața oamenilor, pandemia afectându-i serios în acest sens și lipsindu-i de afecțiunea spectatorilor.

 

ADVERTISEMENT