ADVERTISEMENT
Life

Adriana Trandafir, momente cumplite la Asia Express. Fiica ei a ajuns pe mâinile medicului

Adriana Trandafir și Maria Speranța, fiica ei, au trecut prin momente dificile la Asia Express. Oboseala și-a pus amprenta asupra celor două.
Autor: Dan Suta | 21.06.2021 | 12:13
Adriana Trandafir, momente cumplite la Asia Express. Fiica ei a ajuns pe mâinile medicului
Adriana Trandafir, concurentă la Asia Express împreună cu fiica ei, Maria Speranța. Foto: captură Youtube Asia Express

Adriana Trandafir a fost nevoită să intre la un moment dat singură în cursă la Asia Express. Fiica ei, Maria Speranța, cea cu care concurează, a ajuns pe mâinile medicilor, dar nu a fost vorba despre ceva grav în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Show-ul de la Antena 1 îi pune în mare dificultate pe concurenți. Dintre perechile din acest sezon, Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt de departe cele care au avut de suferit cel mai mult.

Actrița a povestit în cadrul jurnalului de Asia Express că nu a trecut prin așa ceva niciodată și că pe traseu s-a gândit numai la fiica ei.

ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir, momente dificile la Asia Express

După ceva timp Maria Speranța s-a întors alături de mama ei. Artistei i-a venit inima la loc. Nu doar fata actriței a avut probleme în competiție, ci și mama ei.

Adriana s-a plâns că experiența este una obositoare pentru ea. Aceasta a spus că face tot posibilul să ducă acest proiect la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

„Am avut parte de o zi foarte grea. Am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea. A spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură”, a povestit Adriana Trandafir.

Maria Speranța s-a întors cu bine în cursă

Actrița a spus apoi cu lacrimi în ochi faptul că nu și-ar fi dorit să ajungă în emisiune pentru că avea multe temeri. O parte din fricile ei s-au confirmat, însă dacă reușește să le depășească va deveni va realiza că este o femeie mult mai puternică decât credea.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte greu. Nu mă plâng, pentru că, uite, lucrurile s-au așezat. Maria Speranța a venit la un moment dat în timpul cursei. A fost cea mai frumoasă întâlnire’, a continuat Adriana Trandafir după ce s-a mai liniștit.

Vedeta Antenei 1 a descris experiența ca fiind una extrem de complexă, în care disperarea se împletește aproape perfect cu fericirea.

ADVERTISEMENT

„Este foarte greu să nu ai timp să te uiți în stânga și-n dreapta. De foarte multe ori am pus concursul pe primul loc față de mâncare, față de pauze’, a mărturisit și Maria Speranța, fiica actriței.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!