Life

Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, pe punctul de a renunța la Asia Express: ”Stop joc!”

Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au ajuns într-un punct în care simt că nu mai pot continua în emisiunea Asia Express.
11.10.2021 | 23:04
Adriana Trandafir si fiica sa Maria Speranta pe punctul de a renunta la Asia Express Stop joc
ADVERTISEMENT

Competiția de pe Drumul Împăraților i-a adus pe concurenți în fața unei noi probe de imunitate, însă actrița nu a fost tocmai în apele sale.

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a fost pe punctul de a renunța la Asia Express, asta din cauza misiunii pe care a avut-o de îndeplinit.

ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir, fiica sa, dar și ceilalți participanți de la Antena 1 au trebuit să urce la înălțime pentru a ajunge la prezentatoarea Irina Fodor.

Adriana Trandafir de la Asia Express, în lacrimi. De ce a plâns actrița

Urcarea nu a fost deloc una ușoară pentru Adriana Trandafir, care ajunsă în fața moderatoarei de la Asia Express nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă a mărturisit că nu mai poate înainta și este dispusă să plece acasă. Vedeta a precizat că este extenuată după proba dificilă.

„Foarte greu”, a spus actrița, care imediat a început să plângă. Acela a fost momentul în care Irina Fodor a întrebat-o de unde își ia energia.

ADVERTISEMENT

„Avem o baterie externă de energie pe care nu ne-ați găsit-o, controlându-ne mereu să nu avem nici mâncare nici nimic.

După amuleta de ieri am vrut să renunț, stop-joc”, a completat Adriana Trandafir, care a continuat să plângă.

ADVERTISEMENT

Ce echipă a câștigat imunitatea de la Asia Express

În cele din urmă, vedeta și fiica sa, Maria Speranța, au reușit să ducă toate misiunile la bun sfârșit, chiar dacă imunitatea a fost câștigată de o altă echipă.

Zarug și Lorelei Bratu sunt cei care au ajuns primii la finish. Ei nu vor parcurge următoarele probe până la Ultima Șansă. În plus, se bucură de relaxare și foarte multe beneficii.

Cursa pentru imunitate le-a adus la final o zi în regim de turiști în Cappadocia, unde vor sta la un hotel de lux și își vor încărca bateriile.

ADVERTISEMENT