Life

Adriana Trandafir și Romică Țociu, adevărul despre filmările de la Te cunosc de undeva. Ce nu știu fanii show-ului

18.05.2021 | 11:52
Adriana Trandafir si Romica Tociu adevarul despre filmarile de la Te cunosc de undeva Ce nu stiu fanii showului
Adriana Trandafir și Romică Țociu, revelațiile de la Te cunosc de undeva 2021. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir și Romică Țociu, câștigătorii Te cunosc de undeva 2021, au făcut o serie de dezvăluiri despre show-ul transformărilor de la Antena 1, lucruri mai puțin știute de fani.

Cei doi au fost invitați la Xtra Night Show, unde au vorbit despre experiența minunată pe care au trăit-o la Te cunosc de undeva. Romică și Adriana spun că fără echipa care a stat în spate nu ar fi putut demonstra talentul pe care toată lumea l-a admirat la ei.

ADVERTISEMENT

Actrița a mărturisit că produsul final este doar o mică parte din ce s-a întâmplat cu adevărat la fiecare filmare. Emisiunile s-au filmat de multe ori aproape o zi întreagă, căci machiajul, repetițiile, costumațiile, toate aceste ingrediente fără de care show-ul nu ar fi fost posibil necesită timp.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, dezvăluiri din culisele Te cunosc de undeva

Romică a spus că poate să fie considerat fenomenal, dar dacă gașca nu trage emisiunea nimic nu e posibil. Adriana spune că tot ce s-a văzut la televizor e doar o parte din ce s-a petrecut pe platou și multe imagini au fost tăiate la montaj.

ADVERTISEMENT

Actorii au vorbit despre cele mai mari provocări pe care le-au avut în concurs. Pentru Romică, Ștefan Bănică a fost cel mai dificil personaj pe care l-a interpretat, iar Adriana Trandafir a zis că a avut probleme cu Mary Poppins.

„Suntem conștienți că nu ne-au ieșit toate”, a declarat Adriana Trandafir, întrebată de Dan Capatos dacă au existat momente mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

Romică spune că pentru el, travesty-urile au fost cele mai complicate. Momentul Eruption a fost unul pe care actorul nu-l va uita repede.

„Săracul era disperat rău”

Adriana a dat din casă și a spus că Romică s-a străduit foarte mult la piesa „One way ticket”, dezvăluind câteva anecdote din spatele camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT

„Săracul era disperat rău, cu unghiil, și când intra în scenă a zis: Vreau la pipi”, a povestit amuzată Adriana Trandafir la Antena 1.

În finala competiției, Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au luptat cu Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Radu Ștefan Bănică, Pepe, Ana Baniciu și Raluka.

Gala intitulată „Legende” a scos tot ce au avut mai bun concurenții, însă actorii au fost cei care au reușit să impresioneze cel mai mult. Jurizarea a fost făcută de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Un cuvânt important de spus l-au avut și cele trei vedete care nu s-au calificat în finala care a avut loc pe 15 mai: Emilia Popescu, Cristina Vasiu și Mirela Vaida.

 

ADVERTISEMENT