Pariuri sportive

Brazilienii sînt UIMIŢI. Ce s-a întîmplat cu Adriano după ce a fost acuzat de trafic de DROGURI!

UPDATE / Dărîmat de faptul că Poliţia l-a acuzat de trafic de droguri, Adriano a primit o veste excelenă din partea anchetatorilor. Jurnaliştii din Brazilia scriu că parchetul a renunţat la...
07.11.2014 | 12:17
Brazilienii sint UIMITI Ce sa intimplat cu Adriano dupa ce a fost acuzat de trafic de DROGURI
ADVERTISEMENT

UPDATE / Dărîmat de faptul că Poliţia l-a acuzat de trafic de droguri, Adriano a primit o veste excelenă din partea anchetatorilor. Jurnaliştii din Brazilia scriu că parchetul a renunţat la punerea sub acuzare a fotbalistului, acesta urmînd să fie exnonerat. În aceste condiţii, fostul atacant al lui Inter va putea merge în Franţa să semneze cu Le Havre, din Ligue 2.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Adriano, fostul coechipier al lui Adrian Mutu la Parma, riscă 10 ani de puşcărie, după ce a fost acuzat oficial de legături cu unul dintre cei mai mari traficanţi de droguri din Brazilia.

Principala probă care îl incriminează pe fostul vârf al lui Inter şi al naţionalei Carioca este o filmare în care se vede clar că Adriano îi face cadou o motocicletă scumpă traficantului respectiv. Acesta a fost condamnat recent la 20 de ani de închisoare, iar acum oamenii legii vor să îi închidă întregul cartel. În cazul în care va fi găsit vinovat de legături cu lumea drogurilor, fotbalistul riscă o pedeapsă de pînă la 10 ani de închisoare.

Fost coleg la Parma cu Adrian Mutu, brazilianul a impresionat în Serie A, dar şi la naţionala Braziliei, unde a înscris de 27 de ori în cele 48 de selecţii. Jucător capricios, Adriano a pierdut mai multe şanse în ultimii ani din cauza absenţelor de la antrenamente, dar şi a vieţii extrasportive tumultuoase.

Adriano a fost certat şi cu legea, avînd mai multe procese pe rol, printre care unul în care a fost acuzat de vătămare corporală, potrivit Digi Sport.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!