Cele mai citite

Foto. Adriano, transformare completă! Cum arată acum, după ce ajunsese la 120 de kilograme

Adriano a suferit o transformare incredibilă. Fostul internaţional brazilian ajunsese să cântărească peste 120 de kilograme din cauza consumului de alcool şi droguri.
14.02.2018 | 16:02

Adriano s-a lăsat de fotbal în 2016, după ce şi-a reziliat contractul cu Miami United. Fostul internaţional brazilian nu a mai avut grijă de dietă, iar consumul de alcool şi droguri, plus o viaţă extrasportivă dezordonată, au făcut ca fostul star al celor de la Inter să ajungă să cântărească peste 120 de kilograme. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Apropiaţii erau îngrijoraţi că viaţa acestuia este pusă în pericol de aceste probleme, însă brazilianul a luat decizia să-şi îndrepte viaţa. După ce s-a apucat de antrenamente, Adriano a anunţat la finalul anului trecut că îşi doreşte să se reîntoarcă pe teren.

Adriano, zece ani în tricoul naţionalei Braziliei

Mă pregătesc pentru un proiect nou. Am început să mă antrenez singur, fără echipă. Să vedem ce va fi în ianuarie. Vreau să revin ca să demonstrez că încă mai pot forţa. Atunci când voi simţi că am întrecut măsura, voi renunţa. Ştiu că aş fi putut da mult mai mult de-a lungul carierei”, a declarat Adriano pentru La Gazzetta dello Sport.

Adriano a jucat de-a lungul timpului pentru Flamengo, Inter, Fiorentina, Parma, Sao Paulo, AS Roma, Corinthians, Atletico Paranaense şi Miami United. Între 2000-2010, fostul atacant a bifat 48 de selecţii, timp în care a marcat 27 de goluri, pentru echipa naţională a Braziliei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri