Adriean Videanu se face socru mic? Vezi cît de îndrăgostită este fiica lui, Diana, de Cristi Toporan

Dintr-o iubire de-o vara, cum parea la inceput, relatia dintre Diana Videanu si fostul iubit al Elenei Basescu, Cristi Toporan, tinde sa se transforme intr-o poveste cu final fericit. Cei doi nu se...
21.04.2014 | 08:38
Adriean Videanu se face socru mic Vezi cit de indragostita este fiica lui Diana de Cristi Toporan

Dintr-o iubire de-o vara, cum parea la inceput, relatia dintre Diana Videanu si fostul iubit al Elenei Basescu, Cristi Toporan, tinde sa se transforme intr-o poveste cu final fericit. Cei doi nu se feresc sa-si arate sentimentele in public.

Desi nu multa lume le dadea sanse sa ramana impreuna pentru prea mult timp, iata ca Diana Videanu si Cristi Toporan se pregatesc sa sarbatoreasca primul lor an impreuna.

1

Fiica lui Adrian Videanu in varsta de 21 de ani si Cristi Toporan, mai mare decat ea cu 12 ani, s-au cunoscut vara trecuta, iar prima aparitie in calitate de iubiti au bifat-o pe plaja, la Mamaia. Scanteia iubirii a fost atat de mare, incat cei doi s-au sarutat non stop si s-au devorat din priviri, chiar pe sezlong.

2

Desi a trecut aproape un an de la momentul fierbinte de pe plaja, cei doi sunt si astazi impreuna si par la fel de indragostiti ca la inceput.

3

Recent, mostenitoarea familiei Videanu si iubitul ei au iesit sa ia imasa la restaurant impreuna, asa cum fac mai toate lucrurile.  Dornici sa petreaca mai mult timp impreuna, indragostitii nu s-au grabit sa coboare din masina, ci au mai stat la palavre, la bord, cateva minute.

4

Usor asortati,  ea – cu o geaca galbena in valoare de 3000 de euro, el – cu o bluza in aceeasi culoare, Diana si Cristi s-au inlantuit imediat in drum spre local.

5

Daca Diana de abia paseste in lumea mondena a Capitalei, alesul ei poate fi considerat deja un veteran. In 2001, Cristi Toporan s-a iubit cu o alta fiica celebra – nimeni alta decat Elena, fata lui Traian Basescu.

SURSA: cancan.ro