Fotbal international

Adrien Rabiot a dat în judecată PSG! Jucătorul consideră că a fost discriminat de către club

22.01.2019 | 17:06
Adrien Rabiot a dat in judecata PSG Jucatorul considera ca a fost discriminat de catre club

Adrien Rabiot a dat în judecată PSG, clubul la care este încă legitimat! Telenovela Adrien Rabiot continuă cu un nou episod, unul însă care, pentru cei care au stat să urmărească evoluția evenimentelor de până acum, nu era tocmai de așteptat că avea să se petreacă. Pentru că este o decizie care poate avea consecințe dintre cele mai neplăcute pentru liderul din Ligue 1, și acest lucru se poate întâmpla nu doar în planul imaginii.

Este însă adevărat că fotbalistul nu a demarat acțiunea sa în instanța civilă, ci a făcut acest pas doar la Comisia juridică a Ligii profesioniste franceze, dar și această acțiune poate avea consecințe negative pentru parizieni, care și așa reprezintă un club foarte puțin plăcut de restul competitoarelor din Ligue 1, din cauza decalajului economic sever care s-a creat, de la venirea ca patroni a șeicilor din Golf, față de restul cluburilor.

Adrian Rabiot a dat în judecată PSG și este sprijinit de sindicatul jucătorilor profesioniști

Rabiot acuză PSG de două fapte. Pe de o parte discriminare, pe de alta hîrțuire. Jucătorul a refuzat să mai continue pe Parc des Princes, contractul său urmând a expira în vara acestui an și și-a exprimat dorința de a pleca, având o ofertă concretă de la liderul din La Liga, FC Barcelona. PSG a adoptat față de Rabiot o politică de forță, anunțându-l că este exclus din lotși este trimis să se antreneze pentru tot restul sezonului la echipa de rezerve, din liga a patra.

Adrien Rabiot a dat în judecată PSG. Mijlocașul francez acuză clubul de discriminare și hărțuire
Adrien Rabiot a dat în judecată PSG. Mijlocașul francez acuză clubul de discriminare și hărțuire

Solicitarea lui Rabiot este considerată pe deplin justificată de Sindicatul jucătorilor profesioniști, care consideră că PSG are obligația de a-l reprimi imediat pe fotbalist la antrenamentele primei echipe, chiar dacă acesta nu va mai fi introdus în echipă până în vară, când va rămâne liber de contract și atunci va putea pleca unde dorește la parametri zero. Transferul lui Adrien Rabiot la Barcelonaa intrat în serios impas, după ce francezul a cerut catalanilor să se stipuleze în contract faptul că nu i se poate impune să joace decât pe postul pe care îl dorește el.