Fotbal international

Adrien Rabiot şi-a dat afară impresarul, care este şi mama lui! Motivul rupturii în familia vedetei lui PSG

22.02.2019 | 19:05
Adrien Rabiot sia dat afara impresarul care este si mama lui Motivul rupturii in familia vedetei lui PSG

Adrien Rabiot şi-a dat afară impresarul, care îi este şi mamă. Mijlocaşul central visează să ajungă la Barcelona şi a refuzat să semneze prelungirea contractului cu PSG. Fotbalistul de 23 de ani s-a aflat în negocieri cu formaţia catalană, însă cele două părţi nu au ajuns încă la vreun acord. Presa din Spania a aflat că mama lui Adrien Rabiot, care îi este şi impresar, nu şi-a făcut timp să citească oferta primită de la Barcelona.

Conform jurnaliştilor de la Sport, impresarul lui Adrien Rabiot a primit o ofertă pentru fotbalist de la Barcelona, însă nu a mai citit-o, motiv pentru care catalanii nu mai sunt interesaţi de mijlocaşul lui PSG. La scurt timp după această întâmplare, fotbalistul de 23 de ani şi-a demis impresarul şi a angajat un altul care să-l ajute să semneze cu formaţia de pe “Camp Nou”.

Adrien Rabiot şi-a dat afară impresarul. Ce se întâmplă cu vedeta lui PSG

Adrien Rabiot şi-a dat afară impresarul şi aşteaptă ca noul agent să-l ajute să se transfere la Barcelona. Între timp, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului cu PSG, mijlocaşul francez a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua a clubului din capitala Franţei. Antero Henrique, directorul sportiv al campioanei en-titre din Ligue 1, a anunţat la începutul anului că Adrien Rabiot este suspendat pe o perioadă nedeterminată. Fotbalistul de 23 de ani mai are contract cu echipa de pe “Parc des Princes” până la finalul actualului sezon.

Adrien Rabiot şi-a dat afară impresarul. Mama fotbalistului îi era agent
Adrien Rabiot şi-a dat afară impresarul. Mama fotbalistului îi era agent

“Nu vom mai încerca să-l covingem. Este o decizie pe care clubul a făcut-o după o întâlnire pe care am avut-o cu jucătorul. Jucătorul m-a informat că nu va semna un contract și că vrea să părăsească clubul gratis la sfârșitul sezonului, când expiră contractul său actual. Pentru jucător, aceasta va avea o consecință foarte clară: el va rămâne pe margine pentru o perioadă nedeterminată de timp”, declarar Antero Henrique la începutul anului.