Fotbal international

Adrien Silva, dezvăluiri incredibile despre viața sa: „Eram dezgustat de fotbal! Timp de 6 luni nu am putut să joc”

07.12.2019 | 15:20
Adrien Silva dezvaluiri incredibile despre viata sa Eram dezgustat de fotbal Timp de 6 luni nu am putut sa joc
ADVERTISEMENT

Adrien Silva, campion european cu Portugalia în 2020, a oferit un interviu impresionant pentru „L’Equipe”, în care a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa. Silva a declarat că perioada sa din Anglia a fost prea dură pentru el și ajunsese să fie dezgustat de fotbal.

Adrien Silva a dezvăluit că era dezgustat de fotbal

Adrien Silva a povestit că toate ghinioanele s-au ținut lanț de el din ziua în care a semnat cu Leicester City, dar perioada de mercato fusese depăștiă cu 14 secunde și el nu a avut voie să joace 6 luni din cauza acestui motiv: „Anglia nu a fost cum mi-am imaginat-o în doi ani la Leicester ajunsesem să fiu dezgustat de fotbal”.

ADVERTISEMENT

„Simțeam că trebuie să fac ceva pentru a ieși din acea stare”, a mai spus Adrien Silva. Totodată, mijlocașul portughez a povestit de unde a pornit seria ghinioanelor pentru el. Silva își amintește cu tristețe de clipa în care a semnat cu englezii, dar perioada de mercato fusese încheiată de 14 secunde, așa că el a trebuit să aștepte 6 luni pentru a putea juca pentru Leicester.

„A fost o nebunie! Aș fi vrut să rămână doar o amintire tristă, dar trebuie să acceptăm toate condițiile când suntem în lumea fotbalului. La începutul verii au fost foarte multe oferte pentru mine, dar Sporting le-a respins pe toate”, și-a adus aminte Adrien Silva.

ADVERTISEMENT

„Dintr-o dată m-au sunat agenții mei să-mi zică să mă urc de urgență în avion și să plec către Anglia. Eu chiar voiam să joc în Premier League și m-am dus la selecționer, pentru că mă aflam în cantonament cu națională, explicându-i că trebuie să-mi rezolv niște probleme”, a continuat portughezul.

„El a înțeles imediat despre ce este vorba și m-a lăsat să plec. Negocierile au decurs prea greu și așa am ajuns eu să fiu penalizat 6 luni”, a mai spus Adrien Silva.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani a împlinit Adrien Silva pe 15 martie

„Anglia nu a fost cum mi-am imaginat-o”

„Chiar dacă la Leicester am avut un antrenor francofon, nu am reușit să mă integrez. Nu am înțeles ce mi-a reproșat Claude Puel de-a lungul timpului, dar în lumea fotbalului lucrurile de multe ori nu sunt corecte”, a ținut să precizeze Adrien Silva.

„A fost o perioadă grea pentru mine, indiferent cine a mai fost antrenor la Leicester, dar de când am ajuns la Monaco mă simt mult mai bine. Mi-era dor să fiu din nou bucuros pe teren, iar Leonardo Jardim m-a ajutat foarte mult să-mi recapăt încrederea, iar acum sunt mult mai bine”, a încheiat fotbalistul portughez.

ADVERTISEMENT
  • 13.000.000 de euro este cota de piață a lui Adrien Silva, conform transfermarkt.com
Tags: